Lingon om.....

Mera vårbilder

God Förmiddag! Alla har vi våra smultronställen och det här är ett av mina. Och nu när jag sitter här vid datorn och tittar på blommor så känns det lite kontraproduktivt, jag borde gå ut i stället och njuta på riktigt. 🙂

Sehr mumsich.

Jag gillar det där lite magra, karga i naturen. En bleknad gräsmatta som snarare består av urblekt mossa. Snart blir den grön igen. Min gröna mossmatta.

Så är det bara….

…att försiktigt vända ansiktet mot solen.

Samtidigt så fnissar jag lite inom mig och tänker att vi nordbor borde emigrera allihopa till varmare ställen. Att vi har gått och väntat så länge på det här? Och nu ska kroppen plockas fram ur vinteridet, fnösktorra ben ska smörjas in, den första kilometern ska springas och sen är det student och skolavslutning och midsommar. Tjoff, bom, pang.

Ja. Så snabbt kommer det ju inte att gå men ändå. Lite fånigt är det med dessa skiftingar i livsstil som årstiderna tvingar oss till. Jag har nog lite svårt att hänga med.

Ha en fin lördag!

3 Comments

 • Katinka

  Visst är det en omställning för kroppen hur mycket man än längtar efter varmare tider. Sambon är sjuk här hemma och jag är hängig och pollenallergisk så det känns så typiskt med det fina vädret utanför just nu. Kram

 • Karen

  Spring has arrived very quickly in Sweden and brought lovely flowers with it. Enjoy!
  I am still waiting for the first flowers to bloom 🙁 For now, I will have to rely on your photos.
  Kramar,
  Karen XOXO

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *