Lingon om.....

Låt ljuset komma

God Förmiddag! Jag stoppar in ett fotoinlägg med krokus och en okänd gul soltörstande blomma..

Bilderna är från förra helgen och jag börjar äntligen förstå att nu börjar utomhussäsongen för fotografering – på riktigt. Nu är det playtime som gäller för mig.

Utomhus, och foto i massor. I vanligt härligt dagsljus. 🙂

Det kommer att bli en alldeles underbar tid och tack vare bloggen på många sätt så har fotointresset hela tiden utvecklats till att bli något roligt och kreativt på många plan. Ibland mest till att redigera riktigt dåliga bilder till att jobba med något som redan är bra nog i sig själv.

För att inte tala om alla gånger avtryckarhanden har blivit myggbiten svårt i skymningen och angrepp från andra djur när man ligger och krälar på marken. 🙂

Snart fredagsmys…håll ut ett par timmar till… Kramar L

8 Comments

 • Flipfloppan

  Ja nu börjar det!! Hur roligt liksom? Förresten såg jag att du efterlyste mörkt röda pellisar. Årets pelargon är riktigt mörkt röd och jättefin. Har sett den i en hel del blomsteraffärer. Klem

  • Lingon

   Eller hur? 🙂 Tack för tipset, jag ska kolla in årets då.
   Det jag letat efter är en vanlig som brukar säljas på torget eller konsum, men färgen är bara såååå überljuvlig. Återkommer om jag får napp.
   Krya på dig vännen,
   kramar

 • Helen

  Myggbett och kräla är väl det man kallar offra sig för konsten 😉
  Ja även om det är grått och regnigt i nordost idag så är det VÅR-doft i luften.

  • Lingon

   tack och ja, jag tror det är Tamron på de här bilderna. Billigt och bra, det gillar jag. 🙂 Funkar bäst med manuell fokus när man zoomar in mycket.
   kramar

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *