Odd Molly

Odd Molly fun days – innan vi stormade fortet

Så var vi där utanför Odd Mollys huvudkontor i Gamla Stan och det har hälsats, kramats och brutits den första isen mellan nya vänner och gamla bekanta.

8680650127_b7fa98b285_c (kopia)

Just här tyckte jag att det var jättepinsamt. 🙂 Att hålla på och dirigera och säga gå hit, nej – diiit.  Gruppbild. Hallå?? Men samtidigt så var det hur kul som helst att bara ta in alla fina tjejer, alla färger och den där förväntan i luften.

Fina Titti i sin gröna Onceinalifetime coat. Hon hade flugit ner från Umeå över dagen bara för att vara med. 🙂

Till sist var de flesta av oss där på trappan och det var lite kyligt ute.

Frida som jobbar på Odd Molly kom ner och fotade oss och jag erbjöd henne min kappa, bara som ett lån för stunden förstås som ett skydd mot värsta kylan men hon körde på. Tusen tack Frida för bilderna!

Mera kramar och hälsande och snygga Mollie…

…och vad har du på dig för läckerheter? säger Anne. Skorna? säger jag. Vad är det för coola skor du har Mollie?

Den här bilden har redan varit med en gång, men jag är för repriser. 🙂

Bästa Christina!

Marika. ♥

Natascha & Pernilla

Här är vi igen och sen var det dags att inta fortet, det fortsätter jag med i nästa del.

Kramar och trevlig kväll!

17 Comments

 • Helena

  Så fina bilder och så fina tjejer! Och jag var minsann lite nervös, just i den stunden 🙂 Hade ju bara träffat Eva innan på tåget… Men det gick ju bra ändå. Så mycket värme och omtanke hos alla! Skönt att känna 🙂
  Kramar

 • Helen

  Ja tänk så många olika och härliga kvinnor vi är!
  Sa upp mig igår så visa vilka bilder du vill nu 😉
  Icke en OM-träff till med nackont och reträtt.

 • Natascha

  Vad kul, ännu fler fina bilder! Ja, det var allt ganska kyligt den dagen. Jag var glad för att jag valde att ha på mig min dunjacka, inte så mycket Molly över den, men jag slapp att frysa i alla fall 🙂 Till hösten får nog en av de längre dunjackorna flytta hem till mig, den med de vackra broderierna på ärmarna. Kram

 • Vikkan

  Det mest fantastiska måste väl ändå vara att man träffar en massa härliga människor som bor runt om i Sverige/andra länder, som man kanske aldrig hade fått en chans att träffa OM det inte vore för just den gemensamma nämnaren Odd Molly. Olika personligheter, från olika samhällsklasser, olika åldrar osv.

  Man får ett nätverk av människor som kan hjälpa till att shoppa åt varandra, eller hjälpa till på andra sätt genom att ge råd, skratta och le tillsammans med men kanske också gråta ut mot någons axel.

  Odd Molly är inte bara ett klädmärke, det hjälper till att bygga broar.

  Jättefina bilder och ni verkar ha haft så roligt allihopa. Ett minne för livet. <3

  Kram Vikkan

 • Marika

  Härliga bilder du visar, jag är så glad att jag var med. Tack för att ni ordnade det så bra med allt.
  Synd att jag blev sjuk bara. Hoppas vi ses snart igen:-)
  Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *