Lingon om.....

Färger

20130425-085146.jpg

20130425-085209.jpgGod Morgon! Så här tjusigt är det vid Gustav Adolfstorg i Malmö just nu. Min egen trädgård är ehrm…lite brunare och mer åt det grå hållet. Men vänta bara..

Inte har jag så mycket att säga egentligen mer än vardag och jobb och så funderar jag på ämnet reklam och i synnerhet reklam i bloggen som ni ska få höra lite senare. Reklam, retorik & lögner, del 1-5. Eller kanske mest om varför jag valt att inte ha betald reklam i min blogg. Vinster och förluster. 🙂

Ha en fin dag!

2 Comments

  • Marita

    Tack för det! Jag är så gräsligt less på att bli matad med reklam i alla lägen… Tycker vi håller på att drunkna i ofrivillig reklam. Förstår ju att vi måste betala för vissa saker genom reklam, men suck…
    Här uppe är det nästan snöfritt, blommorna tar ett tag till innan de visar sig – längtar!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *