Lingon om.....

En drömoutfit – Odd Molly Fun Days

silky knit skirt

Godkväll!

Mera träffbilder här och min drömoutfit. Ja, fniss. Kanske jag skulle säga en av dem alla som jag önskar mig. Odd Molly Silky knit skirt och jumper, en guldig Mulberry Alexa och så underbara kängor med blommor på. Me like.

Fina Angelin på bilden som är lika vacker inuti som utanpå och jag är så glad att vi fick tillfälle att träffas i Stockholm. Nu känns det som det gick alldeles för fort och var så länge sen, men det var ju alldeles nyss?

Troligtvis så känner en fotodåre av en annan och speciell vänskap uppstår. Genom en lins. 🙂 Nästa gång kommer jag till Norge? Ok? 🙂

Tillbaka till mig själv då och mitt oglamorösa liv så har jag ikväll lärt mig om interimskulder och fixat balansräkningen. Alltid något. Nu ska jag betala räkningarna och sen tycka lite synd om mig själv och drömma om godisskålen. Och en Hodgepodge jumper.

Kramar och må så gott därute!

8 Comments

 • Helena

  Hon har en så skön stil, Angelin. Söt och go på insida och utsida, precis som du skriver. Och med en finfin garderob 🙂 Väska är en dröm!
  Kramar

 • Angelin

  Ååå, søte gode du!! Ja, kom kom kom!! Det hadde vært så gøy om du kom til Norge:) Jeg tenker at jeg har lyst til å besøke deg også. Sverige er tross alt ikke så langt borte, og jeg har gått av å reise fra mann og barn en gang i blandt. Jeg blir så glad for at du kaller meg din venn, for du er så absolutt min. Jeg er så glad og heldig som har truffet deg:)
  Stor savner-deg-klem fra meg♥

  • Lingon

   Detsamma till dig, och jag vill gärna komma någon gång och upptäcka Norge. Pinsamt nog har jag bara varit i Oslo i ca tre timmar. 🙂
   Massa kramar och tacksamhet att vi sågs ändå i Stockholm
   <3

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *