Lingon om.....

jodå ni gissade rätt…

bild

Hihi, ni gissade rätt. Jag gör min skatt, min deklaration, my tax. Och det värsta är att en liten del av mig tycker att det är roligt. Ett litet soduku att få ihop.

Problemet är att min revisor har gått i pension och jag har inte orkat lära mig allt jag borde veta i god tid. Utan just i kväll läser jag på och pluggar lite. Konstigt nog fattar jag minst av balansräkningen? Men det löser sig. Jag redovisar både F och A-skatt om någon undrar varför jag krånglar till det så. Periodiseringsfond? Huh? 🙂

Ge mig en skål godis!

6 Comments

  • Lingon

   Det är absolut mycket roligare med min blingmaskin. 🙂 Och du kommer att klara det galant…såklart!

   kramar

 • Helen

  Säger detsamma: Måste vara lite roligare med blingräknare.
  Själv har jag ju gjort en svensk och en norsk deklaration i år; den senare rätt ovant. =)

 • Memelie

  Den räknaren skulle sitta fint!!! Gladmatte liksom.
  Hoppas du fått koll nu på alla siffror. De är luriga de där små rackarna.
  Satt med momsredovisningen igår. Huh! Har som tur är en fantastisk vän som hjälper mig få ordning när jag snurrat till debit och kredit eller hrm… räknat lite fel på just momsen på inköp från EU-land. Varför ska man räkna på den liksom, man betalar ju ingen moms på de inköpen?. Ja ja, finaNina är fantastisk!

  Sov gott! Kram!

 • Vikkan

  Själv skickade jag in min förenklade deklaration redan första dagen man fick tillåtelse att göra det via skatteverkets app! 🙂 Logga in, kontrollera, godkänna och så send, klart på 3 minuter.
  Men då hade jag inga avdrag för resor, eller något annat och egen firma har jag ej.

  Den blingade miniräknaren var dock något av det finaste jag sett i afton. Med den måste det helt enkelt vara mycket roligare att plussa och dra ifrån.

  Kram Vikkan

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *