Trädgården

Det kommer mera!

Mera bilder från farbror A:s trädgård och ingen dagens har jag att bjuda på för det blev spillt tomatsås över hela mig och efter det var det dags för mysuniformen. Inget slår den liksom.

Är det verkligt undrar jag? en smula traumatiserad efter vinterns oberäkneligt långa grepp. Kommer det verkligen inte att snöa ett par decimeter i morgon och sedan utlysas att sommaren är inställd och vi går direkt till oktober? Kan jag lita på detta?

Jag är liksom inte helt trygg med vårens framfart än. Får ge det några veckor tror jag. Men visst är den här?

Annars då? Jo, jag har nog vilat ut mig efter Stockholmsträffen och oroar mig friskt för jobbet och allt annat man kan tänka på 03.24 på morgonen. Så jag jobbar på det där med sömn och avslappning och att släppa saker. Låta det vara, slappna av och vila när det är vilodags. Gääääsp. Jobba när jag ska jobba. Eller nåt sånt fantastiskt intressant man kan läsa i ett blogginlägg så här dags en måndagkväll. Guuuuud vad jag är tråkig, haha. Mmmmmm. Gääsp. JB? Tjena! Ge mig sömngrus så det räcker hela natten tack.

Kramar och trevlig kväll!

10 Comments

 • solid

  Hej!
  Underbara våriga bilder och det känns som en liten bit av våren kommer även hit upp, då blir det ju som två vårar.
  Myspyskläder är det skönaste.
  Kramar från Eva

 • Flipfloppan

  Härliga bilder igen! Ja, man tror nästan inte det är sant och skulle ju inte bli förvånad om det är just snö i morgon, men inget tyder ju iof på det, så nu njuter vi! KLem

 • Vikkan

  Underbara bilder och nya headern är så fin! <3

  Spikmatta, har du provat det? Det funkar för mig varje gång. Tar max 5 minuter att somna och sen när jag vaknar på morgonen har jag slängt ner mattan på golvet utan att vara medveten om det. Kan vara värt att prova.

  Ett block bredvid sängen kan också vara bra, så skriver du ner dina funderingar/reflektioner där innan du lägger huvudet på kudden, så tar du itu med det när den nya dagen börjat.
  Med hopp om bättre sömn!

  Kram Vikkan

 • Fiona

  Härliga bilder , precis som dom du visade i helgen med söta farbrorn:)
  Och jag är glad att jag inte var i närheten när du fick tomatsås över dig;)
  Kramar

 • Annelie

  Fina bilder på våren som kommit med full kraft! Då det även innebär massvis av pollen av olika slag eftersom allt kom på en gång. Inte lika kul.. Usch vilken otur med tomatsåsen! Hoppas du får bort fläckarna..o du kunde somna om sedan.
  Kram,
  Annelie

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *