Lingon om.....

Torsdag och en blå matta, ja och lite lite träff

Latte ur en bloggares ögon. 🙂 🙂

Idag har jag jobbat eftermiddag och hann med en dejt med Fiona, en cykelverkstad och sushi. Fast inte i den ordningen. Jag är lite ostrukturerad sen helgen minst sagt.

Och den här soffan? Den hade jag inte heller sagt nej till för den var så läcker och härligt röd. Inte det skönaste att sitta i men inte alltför illa. Hmmmm. Kanske en sån i min hall? Lite lätt svängd och bullig.

Genom bussens ruta på vägen hem så såg jag den blå mattan på kyrkogården. Så otroligt fint och som jag längtat. Jag måste se mer av den i morgon..

Någon sekund senare knäppte jag av den här bilden på mig själv och den får visa hur nöjd och glad jag är med helgens träff i Stockholm. Supernöjd och lite fnissig fortfarande. Det enda jag är lite sur över är att jag inte orkade afterpartyt, jag vill vrida tillbaka klockan. Men så hade jag hållit igång hela veckan. 🙂 Ja, och hotellet får nog ett lite feedback och synpunkter. Annars…ja ni ser ju bilden. 🙂 🙂

Min egen story om helgen får vänta någon vecka, jag är lite datortrött och allting har nog redan sagts och skrivits om. Men den kommer såklart. Bilden till höger är lånad från Marika.

När jag talar om trollen så kan de lika gärna få visas upp. Lina till vänster..fyller år idag! Hurra Hurra!! Och Marika till höger.

Och med det säger jag ett tidigt Godnatt, jag är trött i ögat i kväll.

5 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *