Menu
Lingon om.....

Torsdag och en blå matta, ja och lite lite träff

Latte ur en bloggares ögon. 🙂 🙂

Idag har jag jobbat eftermiddag och hann med en dejt med Fiona, en cykelverkstad och sushi. Fast inte i den ordningen. Jag är lite ostrukturerad sen helgen minst sagt.

Och den här soffan? Den hade jag inte heller sagt nej till för den var så läcker och härligt röd. Inte det skönaste att sitta i men inte alltför illa. Hmmmm. Kanske en sån i min hall? Lite lätt svängd och bullig.

Genom bussens ruta på vägen hem så såg jag den blå mattan på kyrkogården. Så otroligt fint och som jag längtat. Jag måste se mer av den i morgon..

Någon sekund senare knäppte jag av den här bilden på mig själv och den får visa hur nöjd och glad jag är med helgens träff i Stockholm. Supernöjd och lite fnissig fortfarande. Det enda jag är lite sur över är att jag inte orkade afterpartyt, jag vill vrida tillbaka klockan. Men så hade jag hållit igång hela veckan. 🙂 Ja, och hotellet får nog ett lite feedback och synpunkter. Annars…ja ni ser ju bilden. 🙂 🙂

Min egen story om helgen får vänta någon vecka, jag är lite datortrött och allting har nog redan sagts och skrivits om. Men den kommer såklart. Bilden till höger är lånad från Marika.

När jag talar om trollen så kan de lika gärna få visas upp. Lina till vänster..fyller år idag! Hurra Hurra!! Och Marika till höger.

Och med det säger jag ett tidigt Godnatt, jag är trött i ögat i kväll.

5 Comments

 • Anne
  19 april, 2013 at 11:15

  Mysigt med lite Fionaträff 🙂 Jag bara njuter av alla bilder som poppar upp här och där – tack för dessa vännen!
  Kram

  Reply
 • OddStyle
  19 april, 2013 at 11:25

  Dejlige damer 🙂 fine billeder!
  Nyd weekenden :o)
  Kram OddStyle

  Reply
 • Doktor Molly
  19 april, 2013 at 12:28

  Fina tjejer!!! Kramar

  Reply
 • Camilla
  20 april, 2013 at 19:29

  Underbara bilder ! Den där kappan i cerise är ju bara sååå fin. Fick ingen uppgift på vad den kommer att hamna på i pris?? 5, 6 eller kanske 7 loppor….
  Kramen

  Reply
  • Lingon
   20 april, 2013 at 19:58

   Visst är den fin? Jag vet faktiskt inte vad den kommer att kosta…men jag kan försöka att kolla.
   kramar

   Reply

Leave a Reply