Lingon om.....

Våren

IMG_8581 kopia

Den är på g! Det här är bilder från dagens instagrammande och här är ett träd av okänd sort. Men vad gör det så länge det blommar?

IMG_8582 kopia

Och så här ser det ut hemmavid. Små gröna knoppar som trevar sig fram. 🙂 🙂

Själv är jag supertrött i dag, så där så man knappt tar sig ur sängen. Eller hasar upp en stund och går och lägger sig igen för benen känns alldeles för tunga. Inga större hjältedåd utförda, men en trevlig kväll med familj och en kopp kaffe som livat upp mig betydligt. Jag dricker normalt sett inte kaffe efter kl 15 för att vårda min sömn men på fredagar och lördagar kan det kvitta. Lite kul får man ju ha. 🙂 Ni hör ju vilket actionliv jag lever…haha.

Trevlig kväll!

5 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *