Lingon om.....

Tomten fanns på Barkarby?

20130415-113343.jpgDagens resestass och tillika mitt Barkarbyfynd. 🙂 Hurra!

Nu åker jag tåg hem och slumrar mest i min tågmundering aka nackkudde, öronproppar, mysmössa som jag drar ner över ögonen och ligger varmt under min röda kappa. Snurret i skallen har lagt sig lite och ersatts av ett stirrande ut genom fönstret och jag kan inte riktigt greppa att det är måndag igen.

Tack själv alla fina tjejer som var med i helgen. När Josanne, Anne och jag planerade så var det inte så mycket extra allt i form av goodiebags och sånt utan en ambition att man skulle ha tid att umgås och ha en skön helg. Rulla ut röda mattan och skapa bra förutsättningar. Och jag tror och hoppas att vi lyckades med det.

För jag är lite mjuk inuti. Och hur i hela världen ser resten av arbetsveckan ut? Jag måste ta en dust med min kalender tror jag, hala in flexikopplet och återgå till tant effektiv på jobbfronten. Hur det ska gå till har jag ingen aaaaaning om.

Måndag liksom? What??

8 Comments

 • Linda G

  Är det en långkjol du har dragit upp? Coolt! Hoppas resan hem går snabbt och smärtfritt! Och tack igen för jättejobbet ni lagt ner! Kram

 • Titti

  Trevlig resa söderut i tjusiga klädseln….ja hjälp så snurrigt det var i mitt huvud fredag kväll när jag försökte sova…..alla ansikten som jag skulle komma ihåg….vad alla sa etc.
  Kul i alla fall att jag bestämde mig för att komma om så bara fram o åter.
  Bästa initiativet av er. TACK!
  Kram Titti

 • Fiona

  Tomten måste verkligen ha varit i Barkaby för dig:)) Vilket snyggt fynd och den klär dig superbra!
  Tusen tack för allt ni ordnat och jag är beundrad över allt jobb ni lagt ner inför och under helgen <3

 • Helen

  Goda förutsättningar för möten med nya, nygamla och gamla bekanta absolut bra.
  Även om nackont tvingade till reträtt emellanåt.
  Idag skutte-skutt glad över bästa beskedet på länge (och vinst i riktig rysare igår).

  Dock rädd för att snarkande är tillåtet i tyst kupé där man *ska* sova =)
  Välkommen hem till våren och + 14 grader.

 • Shopaholic

  ÅH, den kjolen/klänning har jag också köpt, dock när den reades ut i somras. ÄLSKAR den! Du är fin i den och det bästa är att man kan kombinera den i det oändliga 😉 GRATTIS till ett fantastiskt fynd!
  KRAM!!

 • Angelin

  Du er nydelig i den! Gøy at den kan brukes både som kjole og skjørt:) Tusen takk for en vidunderlig helg. Jeg setter enormt stor pris på at du tok dette initiativet, og håper at vi treffes igjen. Du var enda skjønnere i virkeligheten enn jeg hadde trodd. Man vil bare klemme deg jo!
  klem og ta vare på deg.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *