Lingon om.....

Hemma igen hos Hornsgatans Ros

Så var jag utcheckad från hotellet och mellanlandar hemma hos Annerosen. Jag tyckte att hon skulle få lite rosor så så fick det bli.

Jag ligger på soffan och suckar trött och ler och hon går omkring och provar ett par leggings. Solen lyser in genom de stora fönsterna och på ovanvåningen springer en huligan omkring. 🙂 Brus på gatan, knatter från datorn och en doft av kaffe.

Bloggträffen Odd Molly Fun Days 2013 är över och nu så är var och en påväg hem till sitt. Hjärtat är fullt av roligheter och minnen och helt ärligt vet jag inte var jag ska börja. Kanske med en liten paus för att låta det sjunka in? Eller hälla ut en drös med bilder här, blandat med berättelser?

DSC_0001 1 1 kopia

Tack alla tjejer för alla fina minnen!

Och tack alla ni som läser och står ut med korvstoppning av träffbilder. :):)

DSC_0002 1 1 kopia

Rosor kan man ju inte få nog av eller hur?

Jag tror jag somnar här på soffan en stund och tar mig en skön eftermiddagslur. Utsikten är hur trevlig som helst.

Träffen då? Jo, det kommer massa reportage. Träfffrossa del 1 till 47 eller nåt sånt. Ja. Så var jag ju i Köpenhamn och i Gällstad också i veckan. Minst sagt en tjock härligt rolig vecka.

Tjejer liksom. Så himla härliga, olika, lika och färgrika. Och allt genom ett gemensamt intresse i kläder, livslust och framför allt Odd Molly som märke. Ett fenomen på många sätt. Vilka andra klädmärken träffas man kring en helg? Eller bloggar om??

Mitt hjärta är fullt.

19 Comments

 • Runa

  Jag ska läsa alla delarna från 1 till 47…eller vad det nu kan bli :-)! Looking forward to it…a lot…Kram

 • Natascha

  Jag ser fram emot inlägg 1-47, jag missade ju en hel dag så jag vill se allt ni gjorde på fredagen. Nu i efterhand är jag glad att jag inte valde att stanna hela helgen, jag har nämligen drabbats av förkylningen från helvetet och den nådde sin höjdpunkt igår. Hade inte varit så kul att bo på hotell då. Hoppas att jag inte smittade allt för många i fredags.
  Vackra bilder på rosorna!
  Tack än en gång för en underbar fredag! Kram

 • Helena

  Tack så mycket för allt! Det har verkligen varit en underbar helg och det är mycket som ska sjunka in nu… Ett otroligt arrangemang och så mycket trevligheter på bara en liten helg 🙂 Jag är så tacksam för att få möjligheten att träffa alla dessa underbara människor!
  Kramar och njut av livet 🙂

 • Fiona

  Vilken vacker bild av Rosen och rosorna !
  Jag är fortfarande kvar i ett rosa moln efter denna underbart roliga helg!
  Har tom lite träningsvärk i skrattmusklerna:))
  Tusen tack för denna helg som kommer att ligga som ett underbart minne för alltid
  Kramar <3 <3 <3

 • Oslotigern

  Tack ska NI ha, så fantastiskt att ni orkar fixa och ordna så bra 🙂 Roligt att se dig, och Elon och Berit hälsar så mycket tillbaka 😉 Ser fram emot fler foton – jisses så duktig du är på att fota! Hoppas ni har en lugn och skön kväll, och får smält alla intryck.

  Kram!

 • Vivvi

  Stoooort tack för den oerhört trevliga helgen. Ni hade gjort det superbra! Jag kommer leva på detta länge och så kul att träffa alla.

  Och du har så rätt, rosor kan man aldrig få för mycket av 🙂

  Kramar i massor
  /Vivvi

 • Peggy

  Tack för en fantastisk helg! minns inte när jag hade så roligt sist 🙂 härligt att få träffa alla dessa fina tjejer!
  många intryck att smälta nu!
  Kramar!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *