Menu
Lingon om.....

Hemma igen hos Hornsgatans Ros

Så var jag utcheckad från hotellet och mellanlandar hemma hos Annerosen. Jag tyckte att hon skulle få lite rosor så så fick det bli.

Jag ligger på soffan och suckar trött och ler och hon går omkring och provar ett par leggings. Solen lyser in genom de stora fönsterna och på ovanvåningen springer en huligan omkring. 🙂 Brus på gatan, knatter från datorn och en doft av kaffe.

Bloggträffen Odd Molly Fun Days 2013 är över och nu så är var och en påväg hem till sitt. Hjärtat är fullt av roligheter och minnen och helt ärligt vet jag inte var jag ska börja. Kanske med en liten paus för att låta det sjunka in? Eller hälla ut en drös med bilder här, blandat med berättelser?

DSC_0001 1 1 kopia

Tack alla tjejer för alla fina minnen!

Och tack alla ni som läser och står ut med korvstoppning av träffbilder. :):)

DSC_0002 1 1 kopia

Rosor kan man ju inte få nog av eller hur?

Jag tror jag somnar här på soffan en stund och tar mig en skön eftermiddagslur. Utsikten är hur trevlig som helst.

Träffen då? Jo, det kommer massa reportage. Träfffrossa del 1 till 47 eller nåt sånt. Ja. Så var jag ju i Köpenhamn och i Gällstad också i veckan. Minst sagt en tjock härligt rolig vecka.

Tjejer liksom. Så himla härliga, olika, lika och färgrika. Och allt genom ett gemensamt intresse i kläder, livslust och framför allt Odd Molly som märke. Ett fenomen på många sätt. Vilka andra klädmärken träffas man kring en helg? Eller bloggar om??

Mitt hjärta är fullt.

19 Comments

 • Fröken Abbe
  14 april, 2013 at 18:00

  Stort tack för arrangemanget i helgen! Är mycket tacksam över att jag fick följa med!

  Reply
 • Titti
  14 april, 2013 at 18:13

  Tack för allt!!
  Kram Titti

  Reply
 • Hilde
  14 april, 2013 at 18:24

  Vad jag ser fram emot mer:) Ha så mysigt du och Rosen..
  Kram

  Reply
 • Runa
  14 april, 2013 at 18:45

  Jag ska läsa alla delarna från 1 till 47…eller vad det nu kan bli :-)! Looking forward to it…a lot…Kram

  Reply
 • Bettina
  14 april, 2013 at 19:22

  Läser med glädje alla delar och ser alla bilder 🙂 Härlig helg ni haft! Kramar

  Reply
 • Flippfloppan
  14 april, 2013 at 19:37

  Tack själv så mycket, ja jisses så mycket minnen och roligheter!! Klem

  Reply
 • Natascha
  14 april, 2013 at 19:48

  Jag ser fram emot inlägg 1-47, jag missade ju en hel dag så jag vill se allt ni gjorde på fredagen. Nu i efterhand är jag glad att jag inte valde att stanna hela helgen, jag har nämligen drabbats av förkylningen från helvetet och den nådde sin höjdpunkt igår. Hade inte varit så kul att bo på hotell då. Hoppas att jag inte smittade allt för många i fredags.
  Vackra bilder på rosorna!
  Tack än en gång för en underbar fredag! Kram

  Reply
  • Natascha
   14 april, 2013 at 19:49

   Allt ni gjorde i lördags ska det ju stå.

   Reply
 • Shopaholic
  14 april, 2013 at 19:52

  Tack finaste du för en underbar helg!! Har njutit och haft en stunds egentid med underbara kvinnor!
  Ser fram emot alla bilderna 🙂
  KRAM!!

  Reply
 • Helena
  14 april, 2013 at 20:28

  Tack så mycket för allt! Det har verkligen varit en underbar helg och det är mycket som ska sjunka in nu… Ett otroligt arrangemang och så mycket trevligheter på bara en liten helg 🙂 Jag är så tacksam för att få möjligheten att träffa alla dessa underbara människor!
  Kramar och njut av livet 🙂

  Reply
 • Lingon
  14 april, 2013 at 21:38

  Tack själva tjejer!
  Nästan så jag skäms att jag haft så roligt. Eller nåt. 🙂 🙂
  kramar

  Reply
 • Fiona
  14 april, 2013 at 22:09

  Vilken vacker bild av Rosen och rosorna !
  Jag är fortfarande kvar i ett rosa moln efter denna underbart roliga helg!
  Har tom lite träningsvärk i skrattmusklerna:))
  Tusen tack för denna helg som kommer att ligga som ett underbart minne för alltid
  Kramar <3 <3 <3

  Reply
 • Linda G
  14 april, 2013 at 22:11

  Fantastisk bild, den översta på Rosen och rosorna:) Och jättetack till er som har roddat ihop alltihopa! Pusta ut nu! Kram<3

  Reply
 • Oslotigern
  14 april, 2013 at 22:26

  Tack ska NI ha, så fantastiskt att ni orkar fixa och ordna så bra 🙂 Roligt att se dig, och Elon och Berit hälsar så mycket tillbaka 😉 Ser fram emot fler foton – jisses så duktig du är på att fota! Hoppas ni har en lugn och skön kväll, och får smält alla intryck.

  Kram!

  Reply
 • Septemberflikka
  14 april, 2013 at 23:43

  Tusen tack till er för fantastiskt fint ordnad helg! Minnen att behålla i hjärtat.

  kram

  Reply
 • OddStyle
  15 april, 2013 at 08:52

  Smukke blomster 🙂
  Lyder til I har hygget jer…
  Kram OddStyle

  Reply
 • Vivvi
  15 april, 2013 at 09:30

  Stoooort tack för den oerhört trevliga helgen. Ni hade gjort det superbra! Jag kommer leva på detta länge och så kul att träffa alla.

  Och du har så rätt, rosor kan man aldrig få för mycket av 🙂

  Kramar i massor
  /Vivvi

  Reply
 • Marika
  15 april, 2013 at 10:55

  Tusen tack fina Ni som fixade så fint med allt.
  Kramar

  Reply
 • Peggy
  15 april, 2013 at 11:17

  Tack för en fantastisk helg! minns inte när jag hade så roligt sist 🙂 härligt att få träffa alla dessa fina tjejer!
  många intryck att smälta nu!
  Kramar!

  Reply

Leave a Reply