Lingon om.....

Dagens väderrapport och var hitta Mateus porslin?

IMG_8212

Knappt vaken och jag dräller iväg till Hemköp för lite fixande. Kompis Anne är i koma på morgonen för att trilla in i ett tillstånd av speed så jag låter henne vara i fred. Iallafall första halvtimmen. 🙂

Själv är jag jätteglad även om bilden är lite morgonmulen. Vädret då? Någon plusgrad och lite ruggigt ute. Lite duggregn? Men jag hoppas det lägger av genast.

Så undrar jag om någon vänlig själ har lite koll på Mateus porslin? Karen önskar hitta någon mugg eller fat och det bör finnas på NK? Åhléns? Eller någon egen butik? Om någon vet så skriv gärna en kommentar. 🙂

This is it. Tjejträff idag alltså. Jag är förväntansfull och samtidigt känns det som jag vill säga redan? Nu? Idag? Och på måndag kommer det vara över. Redan? Över? Va?

Så. Det gäller att gå in i ett tillstånd av närvaro och nu. Det är mitt favoritsätt att vara ändå. Här och nu. This is it.

 Och jag önskar dig som läser här inne – en riktigt fin fredag!

4 Comments

  • Maja

    Godmorgon, här (Göteborg) har det banne mig snöat! Inne i stan är det mest blött förstås..man får väl hoppas att det blöta sätter fart på våren nu..
    Mateus bör finnas åtminstone på Åhléns, där fyndade jag vid mitt senaste besök =)
    Skoj med träffen, njut o ha skoj, kram!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *