Lingon om.....

Har Nii strumpbyxorna mer Er?

bild 1 kopia

Victoria och Karen på Odd Molly office.

Själv lider jag en smula just nu av svengelska och har tappat bort svenskan. Det är inte lätt att säga rrrr längre efter ett par dagar med bara thhhhljud och vfffthh i engelskan. Ja, ni hör. Jag är en smula lost helt enkelt. Men så roliga dagar vi har haft.

bild 2 kopia

Gamla Stans underbara gränder och vi har gått omkring och tittat in här och där. Mobilen la visst av? Så tyvärr har jag inte så mycket mer att visa än det här. Men jag måste säga att HM home är definitivt värt ett besök och Mathilde i PK-huset . OMG helt enkelt vad fint uppdukat det var i den butiken. Som ett enda godisbord och nog för det brukar vara fint men det här var überbra.

bild 3 kopia

Nu är Karen incheckad på vårt hotell och jag sussar på en soffa på Hornsgatan inom kort. I morgon – bloggträff och ett besök på Odd Molly hk och massa roligheter. Längtar efter alla fina tjejer som jag mött via nätet, här i bloggen eller live någonstans.

bild 4 kopia

Och att njuta Stockholms fina vyer och promenera tills fötterna trillar av. Ni som inte kunde komma, vi ses en annan gång för det blir fler tillfällen såklart. Eller hur?

bild 5 kopia

Dags att stänga butiken för idag, vi hörs i morgon.

Kramar L

12 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *