Blusar, koftor,  Lingon om.....,  Ytterplagg, halsdukar och tillbehör

Tornado * 2 och Lisbeth Dahl

20130327-084043.jpgGod Morgon! Jag fortsätter med att kombinera Tornado scarf, idag med en underklänning som jag har som linne och så en go kofta på det. Det här är färger som jag verkligen gillar. Premiär med träningsdojorna som fotdon och lite kallt är det allt, brrr. Men jag ville känna mig vårlätt om fötterna idag.

20130327-082020.jpgLisbeth Dahl har öppnat butik i Malmö. Tjohoo säger jag och alla andra som gillar fina småsaker i hemmet. Butiken ligger alldeles i närheten vid Centralstationen.

20130327-082329.jpgJag har inte varit inne i butiken än själv utan spar på det som en karamell. Tiden har inte funnits men snart så. Kanske jag ska ha mig ett volangparaply?

Ha en fin onsdag så hörs vi lite senare!

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *