Lingon om.....

Attraktiva leken

20130326-165243.jpgOfta får jag stå tio minuter och vänta och rastlös som jag är går jag hellre omkring. Fram och tillbaka på perrongen och spanar in det manliga släktet.

20130326-165459.jpgOm jag skulle välja en av alla dessa män vilken skulle det bli? Vad tycker jag är attraktivt utseendemässigt? Svårt. Jag blir ju mer kär i en person hur de pratar och är än utseendet. Men jag försöker hitta någon där som har något attraherande för mig. För lång. För tråkig. För märklig. För självupptagen. Ser otäck ut. Tar mycket mediciner? Åh? Där har vi en??? 😉 Nej. Helt klädd i svart. Ölmage. Sjavig. Åh, han ser snäll och trygg ut. Stadig blick. ??? Trygg?? För gammal.. För stel. För hopplöst trist…hmmmm. Vältränad. Sportnörd?

Och många på perrongen är i sin egen lilla transportbubbla mellan jobb och hemmet, kanske har folk inte tänt sin karismatiska radar bara för att jag spanar attraktionsstatus?

20130326-170608.jpgNågonstans där oavsett om jag hittat drömmannen eller inte. Kanske han som var minst oattraktiv för mig då? Då måste jag ”välja” honom och oftast är det trots allt absolut inte vad jag tänkt mig. Men när tåget går hemåt så kan jag andas ut….Jag slapp för denna gången. Och förhoppningsvis har ingen fattat att jag spanat på det mest ytliga vis. Förhoppningsvis.

Någon mer än jag som fördriver tiden så här? 🙂

No Comments

 • Sahra

  Yes. Jag blir ibland orolig över mig själv es jag aldrig tittar på andra. Så då tvingar jag mig själv att göra det. Ibland leker jag och mannen en liknande lek tillsammans. Särskilt en sommarkväll på en uteservering. Vi bestämmer oss för ett nummer, låt säga fem. Den femte personen som passerar måste du tycka, tänka något om. Eller så går vi ännu längre med leken

  • Lingon

   Det låter spännande det?
   Överhuvudtaget att fantisera ihop historier är ju så härligt, kreativt och sunt tror jag.
   Kramar

 • Helena

  Haha… Du är helt underbar!
  Lek på du, rätt var det är kanske han står där framför dig och då kan du inte andas ut 🙂
  Kramar

  • Lingon

   Hihi. Tack fina. Om han som i stort han skulle dyka upp när jag spanar på det viset skulle jag bli väldigt förvånad och perplex.. .:) Och antagligen springa fort…
   Kram och trevlig kväll

 • Maja

  Jag tittar alltid på andra människor..av olika sort o helt utan anledning. Jag vet inte man jag försöker att SE dem mer än att bara konstatera att de är där. Attraktion är så mycket eller lite eller inte alls. Den kan dessutom komma i vilken form o skepnad som helst. Ett leende, en glimt i ögat, ett skönt skratt.
  När jag funderar på hur min make ser ut så har han inget gemensamt med den jag trodde jag letade efter. Då har vi hållit ihop nu i ofattbara 30 år..hur fasen gick det till?
  Kram på dig o fortsätt du o kolla..hur skall man annars hitta rätt?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *