Lingon om.....

Tornaaaaaado

20130326-084134.jpgVisst var det ett teveprogram med Galenskaparna som hette Tornado? Jag verkar inte kunna sluta att gå omkring och säga Torrrrrnaaaado med skorrande r.

20130326-084544.jpgOm du har den fina sjalen och vill sälja så vill Linsan gärna köpa. Hojta till här i kommentarsfältet i sådana fall. 🙂 Jag vill behålla min ett tag till och drömma om stränder och turkosblått hav. Fast just idag blir det lite svårt för vi håller på att flytta tunga grejor på jobbet så jag får vara glad om jag kan undvika utsikten av en svettig vaktmästares silhuett. Eller drar jag sjalen över huvudet? 🙂 Fast i ärlighetens namn kommer jag nog inte vara någon vacker syn heller. Det blir nog oavgjort.

Kramar och fin tisdag till er!

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *