Odd Molly,  Ytterplagg, halsdukar och tillbehör

Yo! Odd Molly Bancroft

20130327-131100.jpg

Med lite pimpade färger och ett par lite väl stora solbrillor så säger jag Yo! från lunchpromenaden. Solisarna är så stora att jag kan ha dom utanpå mina vanliga glasögon och det är lite kul om det fungerar? En smula tungt kanske men bra så mycket roligare än mina Clasohlssonbrillor som jag brukar ha. Flera snäpp bättre rent av.

Nu är det ett par timmar kvar på jobbet och så ska jag hem och packa bloppisplagg och fortsätta maila er som handlat. Jag vill ge ett extra tack för alla fina hälsningar via mail och positiva kommentarer om mitt bloggande. Det värmer gott i hjärtat och jag blir  inspirerad att fortsätta med nya tag här och nya upptåg. Jag älskar att blogga och det finns oändliga möjligheter till kreativa utbrott på alla sätt och vis. Och att några där ute gillar att läsa och kika in här är superkul!

Ha en fin fin eftermiddag! Kramar L

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *