Lingon om.....

Fem snabba bilder

Fem spontana bilder. Snabbt tagna utan att tänka efter så värst länge innan. Eller inte alls.

Bild nr 1. Mina färgpennor som inte används alls men heller inte slängs för man vet ju aldrig. Där brevid ligger Firestarter remix dress som är en sorts besvikelse för mig, för stor och har torrfällt en massa under armarna.

Bild nr 2. Ja, varför inte dokumentera mina fötter och de underbara jeansen som jag har var och varannan dag. Älskar dom! På fötterna har jag scholl med blommönster.

Bild nr 3. Balansbollarna i mitt hem som jag strax ska träna lite på. Kanske fick de vara med för att formen är rolig och kisar man med ögonen så blir det en ganska skum lite spännande bild.

Bild nr 4. En house doctor lampskärm i metalltråd. Vacker, dekorativ och går att flytta runt överallt i lägenheten där ljus önskas.

Bild nr 5. Tja, jag har ju inte visat ansiktet i bloggen på hela dagen så jag tyckte det var dags och bakom mig ser ni en av mina garngömmor. Och vill man kika ännu närmre så hänger en molly på väggen där bakom någonstans.

Bortsett från en massa vardag och jobb så fantiserar jag om vältränade brandmän och att ta första bästa flyg upp till Stockholm och fira påsk med kompis Anne. Det är ju redan nästa vecka??

Haka gärna på att visa fem snabba bilder.. det är jätteroligt!

Kramar och trevlig kväll,

L

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *