Menu
Lingon om.....

Fem snabba bilder

Fem spontana bilder. Snabbt tagna utan att tänka efter så värst länge innan. Eller inte alls.

Bild nr 1. Mina färgpennor som inte används alls men heller inte slängs för man vet ju aldrig. Där brevid ligger Firestarter remix dress som är en sorts besvikelse för mig, för stor och har torrfällt en massa under armarna.

Bild nr 2. Ja, varför inte dokumentera mina fötter och de underbara jeansen som jag har var och varannan dag. Älskar dom! På fötterna har jag scholl med blommönster.

Bild nr 3. Balansbollarna i mitt hem som jag strax ska träna lite på. Kanske fick de vara med för att formen är rolig och kisar man med ögonen så blir det en ganska skum lite spännande bild.

Bild nr 4. En house doctor lampskärm i metalltråd. Vacker, dekorativ och går att flytta runt överallt i lägenheten där ljus önskas.

Bild nr 5. Tja, jag har ju inte visat ansiktet i bloggen på hela dagen så jag tyckte det var dags och bakom mig ser ni en av mina garngömmor. Och vill man kika ännu närmre så hänger en molly på väggen där bakom någonstans.

Bortsett från en massa vardag och jobb så fantiserar jag om vältränade brandmän och att ta första bästa flyg upp till Stockholm och fira påsk med kompis Anne. Det är ju redan nästa vecka??

Haka gärna på att visa fem snabba bilder.. det är jätteroligt!

Kramar och trevlig kväll,

L

No Comments

 • Hilde
  19 mars, 2013 at 20:23

  Heta brandmän och en påsk med Anne låter inte fy skam..
  Kram på dig!

  Reply
 • Anne
  19 mars, 2013 at 20:33

  Hahaha nej men brandmännen var ju till mig 🙂
  Suss gott!
  <3

  Reply
  • Lingon
   19 mars, 2013 at 20:52

   Du får väl dela med dig. Hrm..
   <3

   Reply
 • Linda G
  19 mars, 2013 at 21:51

  Firestartern var en besvikelse för mig med. Den såldes omgående. Och brandmän är ju inte fel! Män i uniform överhuvudtaget:)))) Kram!

  Reply
 • Anki
  20 mars, 2013 at 19:14

  torrfällt..? hur menar du nu? 🙂 jag har också en firestarter, visserligen använd ännu endast en gång, när månne besvikelsen innfinner sig 🙂 ? har den i passlig storlek iaf, fick gå ner en, de var ju väldans stora i storlek!

  Reply
  • Lingon
   20 mars, 2013 at 21:35

   Det behöver ju inte hända med din. Jag håller tummarna!

   Reply

Leave a Reply