Träning och hälsa

En kväll att vara nöjd med mig själv

Jag gjorde det!

Jag har gymmat. Eller iallafall gått ett pass och klarade av det utan att stortjuta i slutet. Det har ju hänt faktiskt. Och det är väldigt svårt att komma igång med träning för mig.

Jag minns hela tiden hur vältränad jag varit en gång i tiden och så känns kroppen som en 80-årings? Eller sämre än en 80-åring. Det är inte helt lätt att svälja ner och att förstå att jag måste ta ett steg i taget till att bli starkare, stadigare på benen och att ha både kropp och själ i balans.

Men jag tänker ta mig dit, steg för steg. Långsamt men i rätt riktning. Så ska det göras.

Nu tänker jag bada och skämma bort mig en stund. 🙂 Oh, yes!

Hoppas ni har haft en fin söndag ♥

10 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *