Menu
Träning och hälsa

En kväll att vara nöjd med mig själv

Jag gjorde det!

Jag har gymmat. Eller iallafall gått ett pass och klarade av det utan att stortjuta i slutet. Det har ju hänt faktiskt. Och det är väldigt svårt att komma igång med träning för mig.

Jag minns hela tiden hur vältränad jag varit en gång i tiden och så känns kroppen som en 80-årings? Eller sämre än en 80-åring. Det är inte helt lätt att svälja ner och att förstå att jag måste ta ett steg i taget till att bli starkare, stadigare på benen och att ha både kropp och själ i balans.

Men jag tänker ta mig dit, steg för steg. Långsamt men i rätt riktning. Så ska det göras.

Nu tänker jag bada och skämma bort mig en stund. 🙂 Oh, yes!

Hoppas ni har haft en fin söndag ♥

10 Comments

 • krannina
  17 mars, 2013 at 20:06

  Heja dig!!! Ja, skäm bort dig ordentligt nu 🙂

  Kram

  Reply
 • Helena
  17 mars, 2013 at 20:08

  Bra jobbat! Det gäller verkligen att ta ett stag i taget. Och det känns ju så bra när man är igång 🙂
  Njut av kvällen! Kramar

  Reply
 • Memelie
  17 mars, 2013 at 20:25

  Heja dig!

  Härligt jobbat och klokt resonerat.
  Jag hade en näradödenupplevelse igår på cross-trainern. En sån där dag då orken var som bortblåst totalt. Trots att jag var arg som ett bi och trampade på som en galning (tyckte jag) så tog det mig över fem minuter mer än vanligt. Men vi ska gå en match i morrn också cross-trainern och jag. Å då ska jag vinna.

  Kramar!!!

  Reply
 • Josanne
  17 mars, 2013 at 20:32

  Och jag är jäkligt STOLT över dig! Du gjorde det!!! Ett steg närmre den dagen vi tar combat med en klackspark och ett leende… hmmm… ett litet steg då, för dig, jag ligger ett back nu… ;o) Du är bäst! Kram!

  Reply
 • Peggy
  17 mars, 2013 at 20:57

  Heja dig!! Visst är det gott när man kommit iväg och så nöjd man känner sig efteråt!!
  Ha en fortsatt skön kväll!
  Kram!

  Reply
 • Anne
  18 mars, 2013 at 07:20

  Bra där! Du ska verkligen vara stolt och så rätt resonerat för det är klart det måste ske i småsteg och att det får ta tid.
  Massa kram!

  Reply
 • Helen
  18 mars, 2013 at 09:05

  Bra gjort! Ska ta mig över den där tröskeln på torsdag tänkte jag.
  Fast med ett yogapass.
  Smoothien ser fantastisk ut och en bra belöning för väl förrättat pass.

  Reply
 • Linda G
  18 mars, 2013 at 11:46

  Skitbra gjort! Kram

  Reply
 • Sanna
  18 mars, 2013 at 19:13

  Heja heja du är bäst! 🙂 Kramis

  Reply
 • Lingon
  18 mars, 2013 at 19:38

  Tack snälla för allt pepp!
  kramar

  Reply

Leave a Reply