Klänningar, tunikor,  Odd Molly,  Provningar

What a mesh..

what a mesh dress

Så var äntligen den fina Odd Molly What a mesh dress provad och så här ser den ut på en stor flicka i stl 4. Otroligt vacker och romantisk klänning som jag var tvungen att ha ett linne under då den är så lågt skuren framtill. Lång på mig som är 160 cm, men så är det ändå en stl 4. Genomskinlig, luftig och lätt och jag kan mycket väl tänka mig ha den här på midsommarafton och glida omkring i ett blomsterfält och se ljuv ut. 🙂

Fast just nu lite sådär lagom blekfet i ett provrum på Åhléns så känns det en aning långt borta om jag ska vara ärlig. Kanske är det därför jag gillar att prova kläder, de tar mig i väg någon annanstans? Kanske borde jag rent av ha sommarklänning varje dag nu för att mota bort vintern?

Vi hörs lite senare och ha en fin fredag!

11 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *