Inredning

Att ha fyllt år..

Vet ni, jag är en sån där som tycker det är lite genant att visa upp presenter. Eller att packa upp när folk tittar på. Samtidigt så tycker jag det är roligt att titta på när andra människor gör just det. Så jag tänkte visa upp… ♥

En tjusig handgjord födelsedagskrans med rosor, ljuva rosor. Från en av mina finaste vänner…du vet vem du är.

Lite blå blommor måste visas upp här emellan, är det anemoner?

Så vackra och våriga och där i bakgrunden skymtar…..

En finfin kökshanduk från Greengate och servetter i samma vackra mönster. Tack fina ni!

De snyggaste disktrasorna som jag någonsin sett och en handduk med kaffekoppsmönster. Tack finaste!

Jag sticker emellan med en blombild till. För hur skulle jag kunna välja vilka som ska vara med i bloggen när de är så fina?

Till sist då…från mig själv till mig själv… 🙂

….en alldeles ljuvlig molly, Crochet ming jacket i lite grey mel.

 ♥

Jag är visst en väldigt lyckligt lottad kvinna? Som har det mycket bra och det är jag så tacksam för. Kanske lite bortskämd rent ut av? 🙂 Men hey…livet har inte alltid varit så enkelt.

Nu håller jag här, dags att gå en bloggenad och rasta kommentarshanden lite.

kramar L

9 Comments

 • Flipfloppan

  härliga bilder! Det är Balkansippor, peta neddem i trädgården sen. Men de är sjukt kinkiga, har stoppat ned mängder utan att de kommer igen, kanske har du bättre tur? Har likadana disktrasor, helt underbara!!! Klem och sov gott 🙂

 • Josanne

  Massa fint! Och skrattar lite för jag är exakt likadan med det där att öppna presenter… något av det jobbigaste jag vet till och med… Fast bortskämd låter mest bra tycker jag. Och kul! Och koftan är allt lite to die for… Kram!

 • Titti

  Ja det där med att öppna paket kan vara läskigt….tänk om det är något ”hemskt” ( det har hänt!)….då måste man hålla god min och se glad ut!
  Gonatt från hostig-snorig- febrig Titti

 • Fiona

  Så fina presenter och den där koftan är ju helt ljuvlig! Blommorna är så vackra, blir sugen på att se om sådana kan överleva i min trädgård, fast det känns inte riktigt aktuellt än…
  Kramar

 • Annette

  Mmmmm – sikke nogle lækre billeder! 🙂
  Så skønne de blomster er 🙂 Det er godt vi kan lave forår indenfor når der åbenbart bliver ved med at være vinter udenfor 😉

  Kram og god weekend

 • Milott

  Åh, jag missade Din dag, men säger så här Grattis fina Lingon i efterskott. De blå blommorna ska Du sätta ut i trädgården och de sprider sig. Jag har dem bl.a. i en stenläggning med krukor. Och där sticker de upp lite här och var! Kramkram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *