Lingon om.....

Mera mys i solen

Den här veckorna  jobbar jag helgalet, några timmar varje dag men 13 dagar i sträck. Jag blir lite yr i huvudet för jag är både ledig och upptagen hela tiden. Men så finns de där små stunderna där…som bara är mmmm.

En kopp kaffe utomhus och några minuter i ett solbad och ett par djupa andetag.

Nu när snön är borta passar jag på att stolpa omkring i mina träskoboots. Lite ovant och vingligt men de är ändå ganska lätta att gå i. Värre är det med allt gruset som ligger och rullar på marken.

Ja. 🙂 Jag skulle ju kunna avsluta det här lite puttinuttigt och fint och så. Låta lugnet ligga som en mjuk film över inlägget och bara låta det vara.

Men så glömde jag ryggsäcken där vid cafeét och gick bort till Folk och provade kläder innan den stora paniken utbröt och jag fick göra ett gatlopp i mina träklackar tillbaks och jo, ryggsäcken var kvar. Men pulsen hade stigit åtskilliga nivåer….

Jisses vilken änglavakt jag måste ha haft?

Trevlig kväll på er!

9 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *