Lingon om.....

Ny frisyr

20130220-090712.jpgKanske är det här det fulaste collaget nånsin? Men det speglar iallafall min frukost, en dagens stass och en fundering på att klippa håret i en ny frisyr. Kanske kort? 🙂

Ha en fin onsdag!

No Comments

 • Annelie

  Fnissar igenkännande! Går också o funderar om jag skall göra något radikalt..klippa av eländet! Skulle varit iväg redan i december, annat gjorde det fick vara. Gått med en fånig tofs länge nu, känns om evigheter.. Frågan är vad/hur man skall göra! Här vräker snön ner även i dag, lite mindre blåst än i går. Alltid nåt!
  Hoppas solen skiner på in näsa!
  Kram

  • Lingon

   Det är kanske en vårgrej? tänker jag… Hur det än blir så måste jag klippa till mig lite snart.
   kramar och ha en fin dag!

 • Maja

  Hmm, ja att klippa sig kan vara något av en befrielse =) Men har man haft långt hår så är kanske inte det något lätt beslut. Själv kan jag inte tänka mig långt, har inte kvalité till det..uhh- skulle bli något halvhjärtat försök varje morgon till en frisyr o sedan en tofs. Nej, kort skall det vara, bra produkter o swisch så är det klart. Snygg kofta tycker jag o inte så pjåkigt collage heller.. Själv återanvänder jag gammalt inlägg idag, fy på mig 😉
  Kram!

  • Lingon

   Det är ju det..mitt hår vill heller inte bli långt, det har heller inte den kvalitén men jag har inte slutat hoppas. Måste bara klippa av det en gång till först. 🙂
   Kram och ha det gott idag

 • Flipfloppan

  Det har ju blivit jättelångt!! Det är alltid lite läskigt att byta, men roligt också. Såg att du fått svar på vart du var (fast det visste du ju själv liksom, hahha) jag tyckte det såg väldigt bekant ut på första bilden och möjligen hade jag kommit på det efter en stund, men den andra luriga, fick mig att fundera lite… Har inte varit där på evigheter. Klem och fortsatt fin dag.

 • Hilde

  Inget lätt beslut det där med frisyr. Jag som alltid haft kort hår har inte förstått den där rädslan med att klippa håret, men nu när jag kämpat och sparat en stund förstår jag lite mer. Förut var hår något som växer ut igen 🙂
  Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *