Menu
Lingon om.....

Ny frisyr

20130220-090712.jpgKanske är det här det fulaste collaget nånsin? Men det speglar iallafall min frukost, en dagens stass och en fundering på att klippa håret i en ny frisyr. Kanske kort? 🙂

Ha en fin onsdag!

No Comments

 • Annelie
  20 februari, 2013 at 09:20

  Fnissar igenkännande! Går också o funderar om jag skall göra något radikalt..klippa av eländet! Skulle varit iväg redan i december, annat gjorde det fick vara. Gått med en fånig tofs länge nu, känns om evigheter.. Frågan är vad/hur man skall göra! Här vräker snön ner även i dag, lite mindre blåst än i går. Alltid nåt!
  Hoppas solen skiner på in näsa!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   20 februari, 2013 at 13:55

   Det är kanske en vårgrej? tänker jag… Hur det än blir så måste jag klippa till mig lite snart.
   kramar och ha en fin dag!

   Reply
 • Maja
  20 februari, 2013 at 10:28

  Hmm, ja att klippa sig kan vara något av en befrielse =) Men har man haft långt hår så är kanske inte det något lätt beslut. Själv kan jag inte tänka mig långt, har inte kvalité till det..uhh- skulle bli något halvhjärtat försök varje morgon till en frisyr o sedan en tofs. Nej, kort skall det vara, bra produkter o swisch så är det klart. Snygg kofta tycker jag o inte så pjåkigt collage heller.. Själv återanvänder jag gammalt inlägg idag, fy på mig 😉
  Kram!

  Reply
  • Lingon
   20 februari, 2013 at 13:56

   Det är ju det..mitt hår vill heller inte bli långt, det har heller inte den kvalitén men jag har inte slutat hoppas. Måste bara klippa av det en gång till först. 🙂
   Kram och ha det gott idag

   Reply
 • Flipfloppan
  20 februari, 2013 at 12:11

  Det har ju blivit jättelångt!! Det är alltid lite läskigt att byta, men roligt också. Såg att du fått svar på vart du var (fast det visste du ju själv liksom, hahha) jag tyckte det såg väldigt bekant ut på första bilden och möjligen hade jag kommit på det efter en stund, men den andra luriga, fick mig att fundera lite… Har inte varit där på evigheter. Klem och fortsatt fin dag.

  Reply
  • Lingon
   20 februari, 2013 at 13:57

   Det är tydligen väldigt god mat där? Jag har inte hunnit prova än men är sugen. 🙂
   kramar och må så gott idag

   Reply
 • krannina
  20 februari, 2013 at 13:23

  Att våga testa nya frisyrer – roligt och läskigt 😉

  Ha en fin dag!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   20 februari, 2013 at 13:58

   Jätteläskigt! Jag måste funderar på det ett tag i förväg..
   kram!

   Reply
 • Hilde
  20 februari, 2013 at 19:41

  Inget lätt beslut det där med frisyr. Jag som alltid haft kort hår har inte förstått den där rädslan med att klippa håret, men nu när jag kämpat och sparat en stund förstår jag lite mer. Förut var hår något som växer ut igen 🙂
  Kram

  Reply
  • Lingon
   20 februari, 2013 at 20:40

   Ja, det är ju det. Mitt hår växer så infernaliskt långsamt.
   kramar och trevlig kväll

   Reply

Leave a Reply