Provningar

En vacker butik och ett vackert plagg

Ikväll har jag inte så mycket mer att babbla om än att jag har besökt Factory i Malmö. Det var länge sedan sist och så fanns det därmed massa fint att titta på. Som dessa båda jackorna som fick följa med in i provrummet.

Batallion of saints jacket

Batallion of saints jacket, stl 3 här på mig och jag känner lite sådär att det skulle inte göra ont alls om den fick följa med hem en dag?

Mollysarna hade fått en alldeles egen hörna i butiken. 🙂 Och såklart fanns det väldigt mycket annat härligt att kika på i form av Missoni, Please och Valerie bara för att nämna något.

Jag gick in i butiken mest på impuls att titta på vårskor och ballerinas för nu kliar det i vårnerverna på riktigt. Tänk första dagen i sandaler, utan strumpor. Första koppen kaffe utomhus. Här är en som älskar premiärer.

Nu blir det en bloggenadrunda och så sängen, fast ikväll är jag lite piggare och mer vaken. Hur det gick till har jag ingen aning om?

kram på er!

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *