byxor & kjolar,  Odd Molly

Odd Molly Read my hips jeans

hips

Well here they are…med funktionstest och allt. Baggy och stora i stl 4. Jag har bälte på mig på bilderna men tycker nog att de är finast utan sådär en smula nedkasade på höften.

read my hips jeans

Kanske skulle jag haft en storlek mindre men jag tycker det är skönt att få låta baggy vara baggy och utan problem ta mig ner i lekhöjd med barn. Längden har jag kortat ca 4 centimeter.

read my hips jeans

Nu ska jag fånga dagen och hitta på något roligt för igår somnade jag vid 20-tiden mitt i gladiatorerna och huvudvärken övermannande mig. Så en förlorad fredag vill jag ta igen på något sätt. Frågan är bara hur? 🙂

Tack för alla fina hälsningar i går och ha en underbar dag!

Ni som har handlat i bloppisen, paket är på väg….kramar!

No Comments

 • Louise Larsson

  Blå jeansen sitter bra på dig. Kanske något för mig fast helst vill jag ha dom rosa men dom är för små säkert på mig också. Har inga blåjeans så kanske jag testar dom när jag kommer hem den 1 mars. Sticker idag till Indien. flyget går kl.17. sedan åker vi direkt till nationalparken Kaziranga. Kan inte fatta det…….Önskar dig en härlig helg/Kramar!!!!!!! 🙂

 • Natascha

  Skönt med jeans som man kan röra sig i. Det är lurigt det där med jeans, det är så svårt att köpa på nätet, storlekarna kan variera så mycket. Fick hem ett par Please jeans för någon vecka sedan och dem var så stora att jag nästan drunknade i dem och då hade jag tagit precis samma storlek som ett par andra Please jeans jag har.
  Hoppas du fick gjort något roligt idag! Det är så snopet när man somnar tidigt i soffan på fredagarna, man blir lite snuvad på helgledigheten. Kram

  • Lingon

   Det är jättesvårt med jeans, man måste ju alltid prova nästan då det kan skilja mellan samma modell och storlek tycker jag.
   Roligt har jag minsann haft och hoppas du har det gott,
   kram!

 • Annelie

  Dom ser precis så där ledigt sköna ett par jeans skall göra!! Visst är det svårt beställa på nätet men åtminstone jag blir tvungen om jag inte väljer att flytta, ha ha.. Vilket jag såklart inte gör! Har beställt dessa jag med o håller tummarna de passar! Nu tog jag min vanliga storlek 2. Debaser pantsen tog jag stlk 3, de var tokstora på mig. Hilde sålde sedan sina 2:or som är perfekta. Hoppas jeansen blir bra. Ska sälja 3:orna när andan faller på, kan ju finnas någon som vill fynda.
  Tack för dina bilder!! Blir alltid glad på din sida! Även om jag kan verka grinig ibland..men det är så de flesta av oss är!
  Njut av lördagen!!
  Kram

 • Mags

  Åh, så härliga bilder på dig, du är jättesnygg!! Kanske finns det äntligen ett par jeans som passar mig också, måste nästan testa dem.
  Karmizar

 • MAria

  Hej!
  Fina bilder och fina kläder! Jag är så sugen på dom blå jeansen men är en långbent människa 😉 Har du lust att hjälpa mig med vad det är för innerbenslängd på dom ? Tack på förhand!
  Mvh Maria

  • Lingon

   Här nedan har du måtten. 🙂
   Många hälsningar
   L

   Size 0
   Hip: 38 inches / 96cm
   Length: 27 inches / 68.5cm
   Waist (low): 29.5 inches / 75cm

   Size 1
   Hip: 39 inches / 99cm
   Length: 28 inches / 71cm
   Waist (low): 31.5 inches / 80cm

   Size 2
   Hip: 41 inches / 104cm
   Length: 29 inches / 74cm
   Waist (low): 33 inches / 84cm

   Size 3
   Hip: 42.5 inches / 108cm
   Length: 30 inches / 76cm
   Waist (low): 34.5 inches / 88cm

   Size 4
   Hip: 43 inches / 110cm
   Length: 31 inches / 79cm
   Waist (low): 35 inches / 89cm

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *