Menu
Lingon om.....

På jakt efter våren – och upphittad i Staffanstorp

var

Våren är upphittad!

Här inne i ett i stort sett folktomt växthus så väntar våren. Allting är uppställt och fint och det är bara några veckor för tidigt.

IMG_7168

Den här hyllan föll mig i smaken och pelargonerna lika så, fast just de här är nog konstgjorda.

Ganska märklig känsla, som att gå in i en nyladdad mataffär där allting dignar av mängd. Här fanns massor av sticklingar av pelargoner och fuchsia, primulor och små penseer. Hortensiaplantor och massa annat fint. Själv fick jag med mig två underbara orkidéer hem och en känsla av att våren kommer nog trots allt.

Ska fotografera nykomlingarna i morgon till er. Efter blomsteraffären så blev det mollyprovning på Kids&Friends i Staffanstorp och sedan hemfärd i den skånska grådimman.

Jag är rätt nöjd med att fått en ordentlig nöjesrunda och nu känner jag helgkänslan – äntligen. För att ytterligare spä på den nalkas pizza med sällskap och så lite Mello eller en film. Livet är gott!

Ha en fin kväll!

No Comments

 • Titti
  16 februari, 2013 at 18:09

  Åh det ser UDERBART ut….kom VÅREN…..Kram Titti

  Reply
 • Anne
  16 februari, 2013 at 20:13

  Ååååå iiii den där växthusaffären! Visste väl att jag borde varit med. Enligt order myyyyyser jag så in i norden men saknar glass. Kanske måste jag ta mig ner till affären? Saknar dig.
  <3

  Reply
 • Flipfloppan
  16 februari, 2013 at 20:27

  I Staffanstorp säger du? Då kan det inte dröja länge innan den är här!! Faktiskt såg jag riktiga Pellisar stå utomhus häromdagen. Visserligen i en blomsteraffär, men ändå…liiite för tidigt. Men nu kliar det rejält i fingarna. Klem

  Reply
 • Maja
  16 februari, 2013 at 22:23

  Åh vad skönt, då är den i landet i allafall! Komsikomi!

  Reply

Leave a Reply