Lingon om.....

Frågan om Universums evighet och allt….om behå

Bild 15

Bilder från Timarco

Det är lunch och jag funderar på den eviga frågan. Varför kasar behåbanden ner för axlarna? Hela tiden? Vad gör jag för fel? Sluttar min nacke ner mot axeln i en helt oemotståndlig vinkel för ett behåband? Varför liksom? Denna utförsbacke. Eller är min kropp för hal? 🙂

Bild 16

Den här bäbin kostade bara 720 kr, suck. Men det är en convertible så axelbanden går att sätta i kors. Hm. Morr.

Eller har jag bara fel storlek på behån eller för lösa axelband. Hilfe pliiiis. Det här är ett mysterium som jag vill lösa under min livstid.

Och så ha en fin måndageftermiddag!

No Comments

 • Sahra

  Jag gick till en riktigt bra underklädesaffär där det finns kunnig personal. NK har superpersonal men det finns andra ställen också. Jag fick veta att jag hade för liten kupa och för stort omfång. Hade ingen aning om det och helt plötsligt klickade det. Köp inte ngn på nätet eller på hm, lindex. Gå till Change, twilfit, nk eller liknande

 • Maja

  Det är högst troligen så att du har fel storlek. Precis som Sahra säger ska du gå och be om hjälp. Det är inte så enkelt att bara för att man har ett viss omfång så blir det automatiskt en viss storlek. Jag fick hjälp och hade jag inte fått det så hade jag köpt en helt annan storlek än den jag har. Men kolla upp att det är en affär med duktigt folk.

 • Mio

  Jag skulle också be om råd i någon specialaffär. Jag tror du är ganska kort precis som jag är och vissa märken har modeller där axelbanden inte kan spännas åt tillräckligt om kupstorleken är större, de är designade för amazoner helt enkelt;)

  Jag tänkte kommentera här om dagen när du fotade dig med den orange Odd Molly koftan, helt supersnygg på dig! Har inte alls funderat på den tidigare, men nu…Jag kommenterar sällan på din blogg men läser den ofta och njuter av färgspraket!

 • Katinka

  Ja, be om hjälp i en mer underklädesspecificerad affär så löser det sig nog. Man har sällan den bh-storlek man tror och brukar köpa tyvärr och modellerna är så olika så ibland fungerar inte den vanliga ändå. Kram

 • Katarina

  Hej!
  Har exakt samma problem, gått och provat ut ordentligt så jag har numera rätt storlek o bra behåar -men icke! Samma problem kvarstår. Tror det är min kropp helt enkelt, för ”korta axlar” el vad man ska säga, för jag har samma problem om jag ska försöka ha en axelväska = helt omöjligt. Fast för dig kanske det löser sig med provning:)

  • Lingon

   Då är vi precis lika, för axelbandsväska kasar också ner. Hela tiden. 🙂
   Jag tror att jag har hyfsad bhstorlek, men ändå dessa band. Funderar på att fästa ihop dom därbak.

   Men jag återkommer med lösningen om jag hittar någon.
   kram!

 • mirka

  Hej, inte ska du börja skulptera kära vännen 😀
  Troligen så har du som resten 80% fel storlek..sen när du fått hjälp av en proffs i nån butik,
  prövat på några modeller så fattar du vad som gäller.
  Det blir dyrt med alla fina bh:n men dom hålls på och det bästa att man får
  tuttar man inte visste om..det går att ändra på formen otroligt mycket med olika behån 😉
  Off you go till nån kunnig hos bhboutiques och du blir hur lycklig som helst.
  lovar!
  kramelis

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *