Menu
Odd Molly

Back at work

ss2

Så var det dags igen. Att skrida tillbaka in på jobbet och återta territoriet. Varning för duktig flicka, utvilad medarbetare och en galen tant som saknat vännerna. Jag tänker göra storverk och visa var skåpet ska stå.

Bara lite vanlig onsdagshybris alltså. Och i kväll återkommer jag med hur fantastiskt jobbigt det var att gå tillbaka till jobbet efter över två veckors semester. Troligtvis ynklig och gnällande över var tar tiden vägen? Bara troligtvis.

Ha en fin onsdag önskar jag dig som läser.

No Comments

 • Sahra
  30 januari, 2013 at 07:55

  Oh så läckra böxer. Låter som toppensemestet. Och lite hybris mitt i veckan är bara uppfriskande
  Kram

  Reply
 • Anne
  30 januari, 2013 at 08:01

  Å jag ska precis ta på mig ytterkläder och gå – det spöregnar :o)
  Kramar

  Reply
 • Katinka
  30 januari, 2013 at 08:19

  Haha.. Ha en fin dag på jobbet och ta det lugnt! Kram

  Reply

Leave a Reply