Lingon om.....

El Stockholmo

Då var jag framme i storstan och har överlevt ett fyra timmars styrelsemöte med endast lite ömmande bak och ansträngda skrattmuskler. På något sätt är vi nog hemskt effektiva på våra möten, trots att jag är närvarande. 🙂

I morgon!

I morgon träffar jag Anne igen, äntligen. Hur länge sen var det nu? undrar jag. Och vill hon fortfarande ha garntomtarna som jag hittade i min ryggsäck nyss?

Det är en underlig resa utan min iphone, utan möjligheter till snabba bilder och bloggande på vägen. Jag kommer att skaffa en ny, men pappersarbetet är lite drygt. Tills dess så hörs vi här i bloggen lite mer sällan.

Men storkameran är med på resan och ni kan lita på en rejäl bildfrossa lite då och då.  Så där så datorskärmen bågnar. 🙂

Nu ska jag jaga fart i min rumskompis så jag får lite middag. Fast roomservice är ganska lockande det med.

Kramar och trevlig kväll!

L

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *