Lingon om.....

Vinter igen?

Så var vintern tillbaka igen och jag tillägnar de här bilderna speciellt till spanienbruttorna Katinka & co. Gissa om jag ångrar mig nu att jag inte följde med dit? Och ni ser vad som väntar när ni kommer tillbaka så njut extra mycket.

Ja, jag är egentligen inte orolig alls att de inte njuter av sommar, sol och hav. 🙂

Och ska jag vara ärlig så är det här vädret mer än okej, det är klart och fint. Helt klart bättre än det grå.

Dagen har innehållit allt från ute i solen till att köra ut julen ur hemmet. Lite lugnt och sansat och så funderar jag på lite roliga grejor som händer  framöver. Nu närmast en Stockholmsresa och Odd Mollys fashionshow för AW 2013 som ska besökas. Så himla kul ska det bli och så får jag hänga med Annerosen igen och fortsätta inventera hennes garderob.

Kvällen ska ägnas att läsa lite i en bok och bara vara. Tusen tack för alla hälsningar i förra inlägget, jag ville bara förklara varför jag bloggar lite mindre nu än jag brukar. Ingen fara på taket med mig mer än att jag verkligen behöver ett lufthål en stund från jobbstress och vardag.

Trevlig kväll önskar jag dig som tittar in här!

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *