Lingon om.....

som Tjuren Ferdinand

Jag vilar lite i gräset och där luktar det sommar… 🙂

Well, jag är lite nere och låg. Det har varit upp och ner en tid nu och mestadels ner. Såpass att jag har tagit en veckans akut semester från jobbet för jag fungerar inte riktigt som vanligt. Ungefär som en bil som inte startar när man vrider runt nyckeln. Det bara rosslar lite och händer ingenting? Kanske just så? Den förväntade motorn finns inte där utan något annat segt.

En vecka av att ta igen, gå och träna några pass och vara ute i ljuset. That´s the plan. Att ge mig själv en kick i rumpan och släppa vissa saker och gå vidare. Omstart. Plan. Riktning.

En rökt semestervecka men det är nog det bästa för mig trots allt.

Bloggar gör jag nog ändå, såklart. Bara lite mindre kanske.

Ha en fin kväll!

No Comments

 • Bettina

  Underbara bilder i förra inlägget, och här är fler som längtar efter våren, eller åtminstone lite sol….. Klokt av dig att ta lite ledigt! Försök att bara vara, precis som på bilden ovan! Stora kramen till dig

 • solid

  Hej!
  Klokt att ta ledigt och ladda batterierna, själv har jag börjat minifasta eller sådan där 16-24 fasta eller vad det nu heter och börjar efter ett par omgångar känna mig betydligt piggare.
  Kram från Eva

 • Under mina lockar

  Inte roligt att du mår dåligt. Jag hoppas att en semestervecka kan få dig på rätt kjöl. Jag skickar några cyber-krya-på-dig-kramar och ser jag dig på stan ska du få en till! 🙂 Kramar Caroline

 • Stephie

  Ta hand om dig, fina Lingon!!

  och det är faktiskt underskattat att gå å prata med nån professionell när man har det jobbigt. räcker med nån gång ibland faktiskt. eller det hjälpte mig iaf.

  hoppas den lediga veckan gör dig gott!
  KRAM

 • Sanna

  Gillar verkligen att du tar dig ledig tid. Att du har den möjligheten är grymt. Trots lång julledighet är inte jag heller helt på g men det är bara att kämpa på. Hoppas din lediga vecka gör dig riktigt gott! Kramis

 • A-K

  Varför sjukskriver du dig inte?
  Mår man inte bra ( oavsett om det fysiskt eller psykiskt) så ska man sjukskriva sig och inte själv bekosta det med sina semesterdagar!

  Jag hoppas att du mår bättre efter din lediga vecka! Fokusera dig på att göra saker som får dig att må bra!

  Kramar

  • Lingon

   Jag vet inte? Det borde jag kanske ha gjort? Orkade inte tänka så långt tror jag.
   Nu ska jag bara fixa den här veckan och det känns hur bra som helst att vara ledig. Jag ska följa ditt tips såklart och göra bra saker som höjer humöret och kroppen.

   Ha en fortsatt fin semester,
   kramar
   L

 • Ina

  Det har hänt dig väldigt stora och livsomvälvande saker på kort tid. Du jobbar mycket och verkar ge dig hän åt det du gör 110%. Jag tror att du kanske kört lite slut på dig och inte lyssnat inåt utan istället stängt dörren till ditt inre rum. Lätt att gå på autopilot och sluta reflektera eller lyssna… Ett tag för sedan kommer det ifatt en. Det är viktigt att du tar signalerna din kropp sänder ut på allvar. Att prata med någon professionell kan vara bra då de kan hjälpa dig reflektera och få perspektiv.
  Kramar om gånger hundra!!!
  Ina

 • ☆ Tessie

  Vilken härlig bild, och vilken fin blogg du har. Lite som att kliva in i en magisk värld med älvor och magiska ting 🙂

  Just nu pågår de en veckans blogg tävling hos mig. Delta gärna och låt andra få ta del av din magiska värld! 🙂

 • Helen

  Klokt att prioritera det du behöver och inte det du bör.
  Hoppas veckan ger det resultat du önskar (fast jag tycker fortfarande du ska ringa min livräddare Daniela på Healing beauty ;))

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *