Lingon om.....

Varför inte?

Ja varför inte? Den är ju ändå körd tänker jag och börjar skruva i sär för andra gången idag. Enligt lite skumma videos på youtube kan man göra det och lägga delarna i en påse med ris eller silica. Låta torka upp till 3 dygn och sen montera i hop igen.

Jag lyckades inte få loss alla skruvarna så det får duga så här. Frågan är om jag får tillbaks dom på rätt plats? Ser ni den lilla lilla pricken till höger om cirkeln i plastlocket? Det är en miniminiskruv det. 🙂

Så vi satsar på en tredagars uppståndelse då? Just nu ligger telefonen begravd i en matlåda med ris och får vara i dödsriket ett tag.

Plan B. Om den inte vaknar om tre dagar och säger -Tittut! så kan jag lämna in den i Malmö. En fuktskada ska kosta 900 kr att laga, och går det inte så är det gratis. Finemangs då för då förlorar jag inte på det. Sista alternativet är att köpa en ny. Men jag får hålla ut några dagar.

Odd Mollys SS2 då? Jodå massor med fint tycker jag och önskar mig de broderade jeansen. En önskelista kommer så småningom med  mina favoriter.

Nu får det vara nog med skruvande.

Godnatt. 🙂

No Comments

 • Fiona

  Jag har ju erfarenhet av att dränka inte mindre än två Iphone. En i tvättmaskin och en i toan (äckligt, jag vet). Bägge fick ligga i en strumpa med ris och båda har överlevt utan att ens bli nermonterade:) Tror mer på strumpa än påse så att fukten kan försvinna ut. Veckorna efter tokningen så betedde dom sig lite konstigt men blev med tiden helt friska.
  Lycka till!
  Kram

  • Lingon

   Det låter bra det? 🙂 🙂
   Jag önskar att jag inte tagit av skruvarna nu i efterhand för det blir svårt att få tillbaka på rätt ställe. Men men…vi får se.
   Kramar och ha en fin lördag

 • Anne

  Ja varför inte – man har ju riskorn i saltkar för att det inte ska bli fuktigt och klumpa sig. Ovanstående kommentarer ger ju dessutom visst hopp 🙂
  Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *