Odd Molly

Mina favoriter av Odd Molly SS2

Spring & Summer? Det känns lite väl avlägset men jag gillar så att titta på ljusa färger och drömma mig bort. Här är några av mina snabbplock från vårens andra släpp från Odd Molly. Massa fint och när jag först kikar på något nytt så är det ofta klänningar, koftor och ytterplagg som intresserar mig i första hand. Efter det är avklarat går jag vidare och kikar på baskläder och allt annat som bjuds.

Diskussionen hos Dr Molly och Shopaholic håller jag bara delvis med. Jag skulle inte säga nej till en Nymph dress eller någon annan godbit till klänning att se fram emot att jaga så där hejdlöst och som bara en klädtok kan göra men att Odd Molly inte gör To die for-plagg längre tycker jag inte är sant. Se på dessa två?

To die for enligt mig. 🙂

720

Och extraordinärt. 🙂

Och jag tror att godbitarna finns även i SS2 och kommande.

No Comments

 • Flipfloppan

  Ja, ser man på vad jag valt, är det också de lite tjockare plaggen, det känns absolut avlägset med att ens tänka tanken att kunna ha linne eller kortärmat på sig. Klem och vilken skillnad med bordet, jättefint ju!

 • Helena

  Japp, jag håller med! Massor av fint att längta efter och jag tror nog det finns en del godbitar att jaga så småningom! Det där med att det var bättre förr med Odd Molly har jag läst i flera år 🙂
  Kramar

  • Lingon

   Jaa. Man kan vrida och vända på saker hur mycket som helst i den frågan tror jag. Så jag låter bli, men visst finns det fortfarande extraordinära to die for superduperplagg?
   Kram och ha en fin dag

 • solid

  Hej!
  Jo det finns allt en hel del som jag mer än gärna skulle vilja att de fanns i en garderob nära mig. Själv känner jag mig lite som den där åsnan som står mellan två hötappar i dessa samtal som pågår, å ena sidan kan jag förstå det saknade å andra sidan finns det en hel del plagg som har just det där lilla extra för mig, som jackan med broderier på ryggen, den som är lite längre, det finns ett par underbara klänningar, några koftor, detaljer som jag fastnar för. Jag tycker så där vansinnigt mycket om många av Odd Mollys koftor som har det där extra men ändå inte blir garderobsvärmare. Kramar

  • Lingon

   Mycket fint finns det. Helt klart. Både nu och då. 🙂
   Jag tror vi kan vrida och vända på en diskussion om det var bättre förr än nu hur länge som helst så jag låter bli. Dessutom vet man ju inte vad framtiden innebär?
   Fast jag skulle inte säga nej till en nyproduktion av indy dress i classics. 🙂
   Kramar!

 • Natascha

  Det är många som skriver att vårens och sommarens kollektion är inget att ha, men jag tycker som du; det finns många godbitar är hämta från senare kollektioner. Kjolen ovan är verkligen ett To-die-for plagg och enligt min mening hör även klänningen från vårens kollektion, miss word dress, till den kategorin. Sen tycker jag att det är bra att odd molly även designar lite enklare plagg så att man får lite variation, jag hade nog tröttnat på att ha på mig färgsprakande, mönsterika plagg varje dag. Kram

  • Lingon

   Lite av varje är nog bra det. Och plötsligt tänker jag på en bild jag sett hos Katinka när du har den fina guldklänningen på dig. Patchwork embellished dress.. Ojojoj.
   kramar och trevlig helg
   <3

 • Grethe

  Hei,

  Jeg finner fortsatt de små vakre detaljene i OM plaggene som jeg faller for hver gang 🙂

  Klem fra meg

  PS: ble kappen som du har avbildet nederst produsert? Jeg kom over bilder av den her om dagen, men fant ingen på nettet 😀

  • Lingon

   Hej Grethe!
   Kappan tror jag inte gick i produktion, av vilken anledning vet jag inte men inköpare måste ju också vilja ha den. Jag drömmer om att hitta en sample. 🙂
   kramar och ha en fin dag

 • Angelin

  Hurra!! Så kjekt å se at det er flere som er villt begeistret og har mange favoritter:))) Jeg synes det er masse fint, og enda kommer ss3 og 4. Fantastisk:)
  Klem

 • Sahra

  Jag är inte längre den där OM fantasten jag en gång var. Men jag hittar alltid ngt jag vill ha och som väcker det där habegäret som inte går att stilla innan det hänger på mig. Den rosa långa ger lite de vibbarna.

 • Maja

  Man ändrar smak o stil allteftersom, hittar nytt , sneglar tillbaka..livet snurrar på o vi följer med. Jag har inte kollat så ingående men har svårt att tro att det inte finns några små glimrande x-fina- vill-ha plaggen o jag köper nog hellre ett par riktiga juveler än att jag vill ha allt..Ingen vill väl stå still i utvecklingen varken företag eller kund..Mix o mångfald är spännande..
  Kram!

 • sofia

  Vet någon när/om klänningen du har i montaget (vit med mönstrad rygg) kommer att komma i butik?
  Vill så gärna gärna ha den! Ska ha som bröllopsklänning i thailand nästa vinter!! :=)

 • Helena

  Jag håller också med, men det blev ändå några reservationer hos Karen i Canada ändå. Bikejackan i blått…en riktig everyday-item tror jag…Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *