Inredning

Lördagsshopping :)

Fina ranunkler på bordet. Och vilken härlig lördag det blev? Jag skulle egentligen jobbat idag men se det blev inställt. Istället har jag gjort stan med en väninna och handlat ett….

…ett härligt rejält bord.

Ett bord i en fin oval form och dessutom med två iläggsskivor till så jag kan ha ordentlig fest. 🙂 För det gracila priset 375 kr.

Så här ser det ut i normalläge, precis samma mått som mitt gamla köksbord men den ovala formen ger mer plats och rymd.

Jag är bara jättenöjd. 😉

Avslutningsvis en dassdagens. Jag saknar dig Linda G. <3<3<3

Och ni slipper inte mig för jag tänkte minsann blogga mer i kväll. Ha!

Första dagen utan mobiltelefon har gått förvånansvärt bra? Jag är lite skrämd av att jag tydligen är uppkopplad mest hela tiden. Tänk att jag har inte läst min mail på hela dagen? Inte kollat en blogg eller tidning? Inte kollat vädret eller sms eller facebook. På hela dagen?

Kramar och trevlig kväll önskar jag dig!

No Comments

 • AnnaSC

  På BRH där vi var med lille A hela förra veckan där ligger mobilen i ett värdeskåp hela dagen och det är otroligt så befriande det är. Faktiskt! Att inte ha tillgång till mobilen gör att man/jag är DÄR och närvarande i nuet istället. Ska nog skaffa ett värdeskåp hemma också… hihihi. men visst är det skönt och det går faktiskt att leva så utan ständig uppkoppling. men är man hemma så känns det annolunda på något sätt. <3

  • Lingon

   Eller hur? Jag tycker också att det är jätteskönt. Ofta kopplar man ju bara upp sig av gammal vana och det är lite onödigt.
   Kvällssurfande ska vi inte tala om. 🙂
   Kramar och ha en fin kväll

 • Hilde

  Ja, mer skithusdagens åt folket. Jag saknar Linda jag med.
  Bordet måste vara årets kap, snyggt! Jag får vårkänslor av dina blommor, mer sånt med..
  Kram

  • Lingon

   Tack!
   Jag vet inte, ska avvakta lite för nu ska trappan bli färdig innan jag ger mig på något annat. Jag gillar färgen på bordet som det är men ytan är känslig och det blir grå fläckar av vatten på bara någon minut. Så någon sort ytbehandling blir det nog. Eller så klipper jag till en vaxduk så länge.
   kramar och trevlig kväll

 • Anne

  Vilken himlans tur att bordet fanns kvar för det är alldeles superfint!!! Jag har sovit mest hela dagen så nu har jag plötsligt feber tydligen. Jäkla onödigt.
  Kram

 • Helen

  Jättefint bord och vilket fyndpris!
  Ibland saknar jag verkligen när jag bodde på Möllevången och det fanns en massa loppisbutiker där.
  Här har det Disneyfierats på is och ätits buffé.

 • Lotta

  Hej Lingon,
  Vackert härligt bord, ser ut att passa finfint hos dig.
  Du sa att bordsytan är känslig så jag tänkte att istället för att klippa till en vaxduk och lägga på, varför inte lägga på en glasskiva? Caféer har ju ofta det 🙂
  Ha en go kväll!
  Lotta

 • Linda G

  Fint bord och fin prislapp! Och jag blir lite varm i hjärtat av vad ni skriver, både du och dom andra underbara bruttorna ovan<3 Jag finns här i periferin och det dyker snart upp en skithusdagens vad det lider! Love you! Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *