Bjooti

Gillette Venus Naked Skin by Braun

Naked skin

Jag fick frågan om hur det går med hårborttagningen och svaret på det är bra. 🙂

För min egen del så har jag väldigt bra förutsättningar för ipl då jag har ljus hudton med mörka hår.

Dock har jag bara hunnit göra två behandlingar men upplever helt klart en rejäl minskning av hårväxten. Mindre antal hår och tunnare. Så jag ser fram emot en hårfri sommar och slippa hålla på att joxa med hår.

För mig är det väldigt svårt att vaxa, crema eller  raka då min hy är superkänslig pga av jag är atopiker och har haft eksem på stora delar av kroppen. Sen har vi det där med infektioner och inåtväxande hår som är ju jaaaa……något som man kan hitta på färgrika ord för att beskriva.

För ett par år sedan provade jag att ta bort hår med ipl på salong och vet att det fungerade bra så jag tvekade inte så mycket inför att prova själv hemma. Dessutom blir det billigare för skulle jag tagit bort allt på salong hade det kostat mig en Odd Molly Ganymed in Fur coat till fullpris. 🙂

Så ja. Jag är nöjd. Och ni ska slippa få läsa hela the stårry of häär för det behåller jag för mig själv. Säkert är jag inte ensam om att ha stora problem och skamskänslor av oönskad kroppsbehåring, till den grad att jag helst inte byter om inför andra kvinnor, helst inte badar offentligt på sommaren. Men jag hoppas att det är slut med det nu. Hoppas. Ni får se och höra till sommaren. Tills dess behåller jag min nakenhet för mig själv. 🙂

httpv://www.youtube.com/watch?v=nnkWDt6QeLo

Inlägget är inte sponsrat, men mer lena ben till folket säger jag.  Och mindre ruggande i vassen.

No Comments

 • Katinka

  Härligt att det fungerar verkligen och att det ger bra resultat inför sommaren! Själv går jag på salong var 4-6 vecka och vaxar både för jag tycker inte om kroppshår någonstans egentligen mer än på huvudet haha, men det är ju ett evigt spring. Men fungerar väldigt bra på mig faktiskt. Ha en fin kväll. Kram

  • Lingon

   Nej, varför liksom? Man får inte välja tydligen var man vill vara hårig någonstans. Hihihi.
   kram och ha en fin kväll du med

 • Anne

  Jag är jättesugen på en sånhäringa maskin! tack för kommentaren hos mig – där är det verkligen stendött haha. Jag älskar mitt Attractband trots att jag klämde mig blodig när jag monterade :o) Mår finfint igen efter 2 koppar glögg hihi.
  Kram å suss gott.

 • Lotta

  Vi är nog många som känner igen oss i din beskrivning. Härligt att det verkar funka. Den där mojängen ska jag ta och titta lite närmare på. Tack för tips och att du delar med dig.

  Kram kram!!!

 • Fiona

  Vilken maskin!! Blir ju onekligen sugen, allra helst på det där att slippa inåtväxande hår…ugh.
  Har du sett att himmeln ser mer lovande ut idag?!:)
  Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *