Menu
Inredning

Tine K Home Spring/Summer 2013

sommar 2012

Jag kikar på Tine K i kväll och konstaterar att jag kan låta lite av julen stanna kvar framme av det röda?

Spring/summer 2013

Många nyanser av grått. Eller Greig som jag lärde mig idag. Grå+Beige. 🙂

Finfint tycker jag och funderar vidare på vad jag gillar själv i hemmet. Jag har liksom ingen aning utan provar mig fram och kom hem med ännu en burk färg i dag som möjligtvis kan vara den perfekta ”greige”. Givetvis har jag provmålat både på vägg och en skiva och i morgon kommer domen. Bra eller nästan bra?

Se fler bilder här om du är sugen på mera Tine K

Jag är en enda stor heminredningskonflikt? 🙂 Det är svårt att gilla både avskalat och pråligt på samma gång. Stilrent men inte tråkigt. Jag vill inte ha någon särskild stil men fyller gärna hemmet med olika saker och färger som jag gillar – och ändå vill jag på något sätt knyta i hop säcken.

Vilken tur att jag kan titta på Gladiatorerna i stället.

Trevlig kväll,

L

No Comments

 • Josanne
  4 januari, 2013 at 21:32

  Man lär sig mer i bloggar än i skolan… :o) Hade aldrig hört talas om greige innan. Ska bli spännande att se hur det ser ut i din tappning så att säga. Kram!

  Reply
 • Anne
  4 januari, 2013 at 21:36

  Åååå alla dessa beslut…….själv måste jag lägga mig nu – är så trött att jag vinglar på stolen :o)
  Många kramar å suss gott!

  Reply
 • solid
  4 januari, 2013 at 22:46

  Hej!
  Det här med inredning är knepigt, själv är jag nog en alltför prylgalen minimalist och det går ju inte ihop och vi bor nog mest i en salig röra bland böcker, tavlor och gammalt bråte. Kanske får det bli ett inlägg, hjälp.
  Kram från Eva

  Reply
  • Lingon
   5 januari, 2013 at 09:50

   Prylgalen minimalist var det roligaste jag har hört.

   Precis sån är jag!

   kramar

   Reply
 • Angelin
  4 januari, 2013 at 23:31

  Oi, så mye fint! Kansje man kan forandre av og til, i steden for å ha alt på en gang:)
  klem

  Reply
 • Flipfloppan
  5 januari, 2013 at 09:36

  Det var fina bilder det. Tycker också det är trixigt. Jag gillar mycket olika jag med, men det betyder inte att jag tar tvunget vill ha allt hemma hos mig. Lite ”fint att se på, men passar inte hos mig”. Fast vem som bestämmer vad som passar in och inte, är ju å andra sidan jag, så man har väl sin egen stil antar jag… Det enda jag verkar vara konstant med både i Buren och Paradiset, är att jag vill ha in så mycket ljus som möjligt.. Klem och fin lördag, nu kikar ju solen faktiskt fram

  Reply
 • Fiona
  5 januari, 2013 at 10:17

  Jag börjar fundera på om det bara är jag som har granen kvar?!
  Inte lätt det där med inredning, har just kommit på att jag blandat allt från strikt nordiskt till Marakech, lite Italian och så renfäll på det? Men, vi tycker att det är mysigt och med en gran på det:))
  Kramar

  Reply
  • Lingon
   5 januari, 2013 at 14:31

   Det låter ju som om du har full koll. 🙂
   kram

   Reply

Leave a Reply