Odd Molly

Odd Molly Combo – elouise cobell cardigan

Elouise cobell cardigan

Det bidde ingen klänning idag, för kallt och så ville den här fina kombon vara på. Elouise Cobell Cardigan och hookup tank top, båda från förra årets kollektion och för en rosälskare som jag är den här toppen så fin. Guld, blått och gammelrosa och så är där några härliga lila stänk mitt i alltihopa.

Jag ägnar lunchen till att reaspana och lokalisera eventuella blivande mollygäster till min garderob och hoppsan vad tiden gick fort?

Egentligen vill jag blunda i motsats till det och inte titta alls, men det får vara så. Motsatta känslor av vill ha, är nöjd som får samsas på något sätt.

Annars är dagen bara finfin, jag har fått massage och det känns som man är människa igen efter helgens grävande och träningsvärk. Igår gick jag som en haltande ko. 😀 Idag något bättre, hihi och kattmyntan står kvar i trädgården. Något tilltufsad men vid liv.

kramar och ha en fin eftermiddag

No Comments

 • Emschen

  Men gud vilken vacker top! Supersnygg! Jag har tänkt på en sak för alla er mollisar. Är det inte sjukt jobbigt att komma ihåg vad alla kläder heter? Smart att alla kläder har ett namn för då är det ju lätt att leta men så långa och snirkliga namn?

  Kram

  • Nena

   Haha, Emschen. Jo det är jättejobbigt! Förut hade jag full koll, men nu har jag börjat glömma vad plaggen heter. (kan det vara ett tecken på att jag har för många????)

  • Lingon

   Kul att du gillar den.
   Jo, vi mollydårar är lite konstiga tror jag…:-D Jag glömmer de flesta namn efter en säsong för att komma ihåg de nya…:-D Men de plagg jag själv äger brukar jag minnas för när jag använder dom så tänker jag på namnet att idag ska jag ha min xxxxx..

   Kramar och ha en fin dag

 • Nena

  Supersnygg kombo!! Jag lät mig luras av det härliga solskenet idag och drog iväg iklädd klänning och tights: Kallt!!!!!
  Sedan jag kom över mitt respan nr. 1 har jag bestämt mig för att blunda hårt och låtsas att jag verkligen inte vill ha något mer. Få se hur det går!!!
  Kram

 • Katinka

  Jättesnyggt! Den gammalrosa färgen är ljuvlig. Och jag har tunn topp med kavaj idag, men det är ungefär så långt jag kan sträcka mig just nu. Kallt ju. Kram

 • Madde

  hahha, festligt. Hade vi setts idag, hade vi sett likadana ut nästan. Bortsett från din top då och att min Eloise är ”lite military”. har t o m håret uppsatt. Klem

 • Marie

  Jättefin kombo! Även den i förra innlägget 🙂 Vad skönt att få massage. Hade kattmynta i min förra trädgård och gjorde misstaget att sätta in dem i en vas. Resultatet blev en ålande katt, vas och blommor i en enda röra på bordet. Visste inte då att kantnepeta (roligt namn) och kattmynta var samma sak. 😛 Kram och ha en fin dag!

 • Bettina

  Visst sjutton är det kallt….. här skiner nog solen men det blåser så kallt…..
  Elouise har luftats här idag också, med Please jeans och rock-a-fellow slip top 😉
  Ha en fin kväll! Kramar

  • Lingon

   Brrr ja. Hoppas värmen kommer snart igen.
   Så fin outfit du har haft idag.
   kramar! och ha en fin kväll du med

 • Hilde

  Den kombon föll verkligen mig i smaken, så härligt med färgerna ihop. Visst är det kallt? Jag blir smått tokig och önskar mig värme igen.
  Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *