Lingon om.....

Hemmahasare deLuxe och datorabstinens

God Morgon!

Fredag och lite bättre väder minsann? Jag hasar runt i röda färger och avslutar morgonkaffet innan det blir träning och stretch. Igår fastnade jag vid datorn igen och det känns i dag, sååå tråkigt. Jag älskar ju min lilla burk.

Jag liksom tyckte att det vore en strålande idé att försöka bygga en blinkande knapp här uppe till vänster där jag tänker lägga bloppisplagg. Inte bara en blinkande knapp liksom utan snarare ett roterande blinkande lingon. 😀 Eller i alla fall en ros eller en silhuett av Odd Mollys Lady Love. Som roterar och snyggt bytar färg. Visst. Sagt och gjort. Det tog ett par timmar…:-D Innan jag lärt mig hur man gör och provat.

Visst vore det bra? Då slipper jag göra bloppisinlägg, och man ser tydligt om jag lagt något nytt på min till salusida.

Fast jag är inte så förtjust egentligen i blippande och bloppande saker i synfältet. Och ska jag vara ärlig ser det mer ut som en roterande mosig tomat än ett lingon…men…men…jag vet hur man gör iallafall! säger jag sturskt och kommenderar nacken och axeln att sluta göra ont.

Och med det ska jag stänga ner skärmen en stund.

Kramar och ha en fin fredag!

No Comments

  • Lingon

   Så duktig du är!!
   Här är en som är nytränad och stretchad. No more nacke-axel-arm-kroppstrul säger jag. Så trött man blir på det. 😀
   kramar och hoppas ni har lite sol
   L

 • Natascha

  Här har du ännu en hemmahasare som inte kan hålla sig från datorn 🙂
  Vad duktig du är som har lyckats med att få ett lingon att rotera och snurra, låter inte helt enkelt.
  Kram

  • Lingon

   Visst är det skönt att hasa hemma? Jag är så nöjd nu efter mitt träningspass så jag tänker hasa lite till. 😀
   Och det där med roterande lingon, jag ville nog bara skryta lite eller nåt. Man måste ju tala om sina mikrosmå framsteg, vad det än må vara. Men tack!!
   kramar och hoppas du har en go dag hemma.
   L

 • Madde

  Jag vill också hemmahasa!! Istället sitter jag här och låtsas jobba… fick Tintarella i posten idag i alla fall och det blev jag ju glad för. Trång i ärmen bara, men det visste jag och räknade med att få ta ut dem lite… Härliga färger på ett härligt Lingon idag! Klem i solen, ta´t lungt…

  • Lingon

   Men i morgon får du roligheter och i kväll. 😀 Och vädret är lite roligare. Nu ska jag ringa dig. 😀
   kramar

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *