Lingon om.....

när en bild får tala – Josanne

Ibland är det ju så att den bästa bilden blir suddig, lite lagom typiskt eller hur? Fast. Om jag ska vara ärlig så gör det inget för den säger ju allt. En fin vän som just har tappat kontrollen över skrattmusklerna när vi fotograferar. ♥

Det blev ju många andra fina bilder också, men just den här är nog den som gör mig gladast.

Ett megablåsigt och uruschligt väder idag, som lättade lite på eftermiddagen tack och lov. Vi har gjort en såndär…ni vet…när man inte tittar på klockan utan bara är. Går lite hit och dit där man känner för och sitter ner och pratar hur länge man vill. Ingen stress, bara umgås och mötas några timmar. En av mina favoritsysselsättningar och jag önskar jag kunde ge det i present till dig som inte hinner, hinner strunta i klockan. Bara en stund, en eftermiddag.

Jag ska visa upp lite fler bilder senare, måste bara hinna ikapp lite själv först. Vad har hänt i blogglandia idag? Finns det någon mat i kylskåpet här hemma? Och alla det där vanliga vardagliga sakerna som ska fixas.

kramar och ha en underbar lördagkväll,

L

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *