Lingon om.....

Ljudbokens hämnd och dagens hemvändare

Sunday morning feeling. 😀

Och dagens hemvändarkofta är på som efter en kort sejour hos Josanne kommit tillbaka till mig efter lite bönande och badande att snälla kan jag få köpa tillbaka min Wilma Mankiller? Så jag nästan skämdes lite för sålt är sålt och kommer inte tillbaka.

Men vad gör man inte för en go kofta?

Grandes katastrof! Kaffet är slut, jag har bara fått en ynklig slatt av det svarta guldet. Något större mängd hade varit önskvärt för jag låg och lyssnade på ljudboken i all evighet i går.

Jag tänkte, jaja, jag somnar nog när jag är trött. Nehe? Så jag har lyssnat alldeles för sent eller tidigt in på morgontimmarna och sömn ska vi inte tala om. Och jag har listat ut vem mördaren är för länge sedan. Kom igen nu ljudbok. Kan man snabbspola eller kommer det låta smurf då? Jag är helt enkelt novis.

Nu måste jag fixa mera kaffe, genast. Kan jag gå till ica så här? Kamma mig? 😀

Kramar och ha en fin söndag!

No Comments

 • Hilde

  Slut på kaffet på morgonen är nästan till katastrof. Spring till Ica som du är, du är fin som alltid. När det gäller snabbspolning av ljudbok vet jag faktisk inte, men smurf är inte fel det heller.
  Ha en fin dag!
  Kram

 • Josanne

  Haha… du behövde inte alls tigga, Wilma VILLE ju hem. Det tjatade hon om mest hela tiden under sin vistelse här i sunkboningen… :o)
  Slut på kaffe är verkligen så nära katastrof man kan komma… stackars!!!
  Kram på dig vännen!

 • Fru Sederblad

  Inget smurfande inte, det är fusk ;-). Och vad mysig du ser ut, så här på söndagsmorgonen.

  Och jag tackar JA till en fika någon gång ;-)! Jag står för Limhamnsbomberna!

  • Lingon

   Kul, då tar vi en fika. Och jag klarar mig fint på knäckebröd också även om bomberna smäller högst. 😀
   Kramar

 • Nena

  Klarae INTE ljudbok, bl.a. av detta enkla skäl, samt att jag dessutom behöver spola tillbaka stup i ett eftersom jag börjar tänk apå annat. Är en bokLÄSARE helt enkelt…. Dricker sällan kaffe, men kan gott förstå vidden av katastrofen!!! Nu ska jag åka och provspela piano!
  Kram

  • Lingon

   Nej det har varit svårt för mig. Jag gillar att läsa om meningar och smaka på orden. Men den här har varit körd från början eftersom kapitlen kom i fel ordning, jag har liksom varit ett steg före hela tiden.
   Kul med pianot, ha en skön fin musikstund. Jag borde nog spela lite jag med så tack för inspirationen.
   kram!

 • Anne

  Hahaha mitt problem är att jag somnar i ett kör och måste spola tillbaka 😀 Skynda skynda till ICA för att vara utan kaffe funkar ju inte!
  Kram <3

 • Angelin

  Hei!

  Jeg forstår deg godt! Jeg kunne ikke vært uten mine 2 mankillers selv. Du er kjempe søt i din:)

  Ha en strålende søndag!
  Det skal jeg, selv om vi har snø :-/

  Hilsen Angelin:)

  • Lingon

   Dumma snö säger jag och suckar när jag ser dig i din röda wilma. Den är sååååå fin.
   Ha en härlig dag,
   kram

  • Lingon

   Oj vad roligt att höra i från dig! Och från Frankfurt dessutom? 😀
   Ha en underbar resa nu, hoppas ni får fint flygväder. Tänker på dig.
   kram

 • Socker, vanilj och en skvätt grädde

  Ja, en morgon utan kaffe är en katastrof, skynda, skynda!
  Ha en bra söndag!!
  Nu ska jag ge mig på min garderob!!
  Kram på dig!

 • solid

  Hej!
  Kaffe har jag aldrig lärt mig dricka men skulle mitt the vara slut, ja då blir det inte skoj.
  Dessutom kan du självklart gå till ica sådär, du är ju söndagsfin.
  Kramar från Eva

  • Lingon

   Te är viktiga grejor det också såklart. Och visst gick jag till ica, sitter här och slurpar nu och läser en bok om att inte skjuta upp saker. 😀
   kramar och ha en skön söndag, hoppas du är ledig
   <3

 • sofia

  Jag har en wilma utan frans som jag irriterarmig sjukt över att jag köpte just utan frans… Jag tyckte inte om fransarna alls och nu är jag jättesur på att min wilma är franslös – så galen man kan vara!
  Jag läste på komvux för ett antal år sedan då lånade jag hem all litteraturhistoria på ljudbok och lyssnade samtidigt som jag räknade matte! Det gällde att utnyttja tiden maximalt och för mig funkade det (och jag tror jag snabbspolade en del trista historier….) PS en morgon utan kaffe är en dålig start på dagen, hoppas det redde sig! Kram

  • Lingon

   Ja, med frans eller utan. Det är frågan det? Jag har alltid gillat koftan med fransarna på men har faktiskt inte provat en utan. 😀
   Smart du var att göra två saker samtidigt, men fungerade det? Jag skulle bli lite splittrad..Fast å andra sidan älskar jag att göra sport av multitasking..
   Ja förlåt en sån rörig kommentar det blev.
   kramar och trevlig kväll

 • Stina

  Men så fint du passar i hemvändande Wilman!
  Hade inte alla blivit ledsen om den flyttat hem
  till mig;)
  Men jag är också ÖVERLYCKLIG efter att ha
  funnit Wilman i Magnolia på Freeport. Love it!
  Kram på dig.
  Tänker på dig med allt du nu är med om, ska du veta.

  • Lingon

   Åh vad härligt att du fick tag på den i Magnolia! Det är ju the kofta med stora bokstäver. Så himla fin den är…..
   Tack ska du ha för dina tankar och pepp! Det värmer jättemycket.
   kramar! och ha det gott

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *