Lingon om.....

En snabb dagens…

20120505-120416.jpg
Färdigtränad och påväg till plantskolan så tänkte jag snabbt visa upp min dagens trädgårds och bära jord-outfit. Det här är en underbar jeansklänning som jag köpte mest för kjolens skull, jag hade planer att sy till en riktigt häftig pimpad jeanskjol. Men så tyckte jag det var lite synd….för klänningen är ju så fin som den är. Kanske byter jag bara axelband istället?
90 kr på second hand till välgörande ändamål. Jag gillar det skarpt.

Nu. Plantskoleplundring, gulp. Vad ska jag komma hem med?

No Comments

 • Sofia

  Lycka till på plantskolan! Min erfarenhet är att ju större vagnar de har ju dyrare blir det! Jag var på en sväng igår precis när jag var klar så började det regna då avbröt jag genast tanken på jord för att bära blöta jordsäckar i vrön vårkappa stod mig emot! (Å så behöver jaj ju åka tillbaka;) Kram!

 • Nena

  Spännande att se vad som kommer med…Jag har hunnit ut på promenad med hund sedan sist jag skrev. Halv storm, sol när vi gick, några sekunder senare lätt dugg, och genomblöt innan vi hann hem…morr!
  Kram

 • Adela

  Sötlingon! Vilket fynd! Jag tycker också du ska behålla den som den är!
  Hoppas få se din plundring sen!=)

  Kramar
  Adela

 • Mimmi

  Rara Lingon, plantor!!
  Åh vad vi har avstånd i Sverige. Själv gör jag som lilla Ida i sommarvisan, skottar snö?? Måste ju hjälpa till så att vi också får sommar någongång./K

 • Lingon

  Kram på er alla godingar! Om det är någon tröst uppe i de snöbeklädda vidderna så fick jag klä på mig rejält för det var för kallt även här för min stass.
  <3<3<3

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *