Lingon om.....

När det rör på sig..

Inget får mig på så speciellt gott humör som efter en lyckad invägning. 😀 Det rör på sig lite nu, nedåt dessutom så jag är glad.

Möjligtvis får jag ge upp det där med en David Kirschrumpa men ändå, något händer. En förändring och såhär i uppbrott och kristider som det varit för mig ett bra tag nu så är det härligt när man ser en linje, en väg mot nya mål och en ny tid.

Nu är det min tid och jag ska fira av det med ett träningspass strax, och jag är inte så hurtig som det låter. Jag vill mest säga usch och fy vad tråkigt. Men efteråt ska det väl kännas bra?

Annat som hägrar i dag är ett besök på den lokala plantskolan som jag vill plundra. Det kan nog bli farligt för plånboken det. 😀 Ser ni därbakom? Ett olivträd med garn på stammen. Underbart.

kramar och ha en fin lördag

 

No Comments

  • Lingon

   Hihi. Tack! Gissa om jag strålar idag?
   Olivträdet får nog stanna för jag har redan ett här hemma, men jag kanske virkar loss lite på det?
   kramar och ha en fin dag
   L

 • Nadia

  Härligt när man känner att man är i rörelse och något händer.
  Nu vet jag vad jag ska virka till min palm – en stamvärmare i glada färger!
  KRAM!

  • Lingon

   Det blir nog jättesnyggt med med stamvärmare. Och ja, jag är jätteglad.
   Kramar och ha det gott

 • Nena

  Hoppas du får en lyckad raid på plantskolan. Plantskolor är ljuuuvliga ställen, men ack så farliga för plånkan! Jag skulle mest behöva köpa en massa jord vilket ju inte är superkul och så behöver mina lavendlar beskäras pronto, innan det är för sent. Och jag har massor av den varan, bl a 15 meter lavendelhäck, vilket innebär att jag skulle behöva åka och låna en elektrisk häcksax för det tar evigheter för hand!
  Nu måste jag vara nyfiken! När du säger träningspass, vad tränar du då???? Visst är det underbart när det rör sig på vågen, och ja neråt då. Det andra är inte underbart! Grattis till det! Det är en riktig humörhöjare faktiskt! Hade planerat lite jogging här idag, men känner mig rosslig i halsen så det får nog bli promenad istället. Dessutom har hunden parkerat över mina ben i sängen så jag tar mig ingenstans!
  Kram

  • Lingon

   Jag är rädd för att den kan bli jättelyckad. Gulp. 😀
   Min situation är detsamma, jag skulle behöva köpa hem massor med jord och gödning men det är ju inte så kul och dessutom så bökigt att ha i bilen. Men snart så måste jag, idag tänker jag dock mest kolla på perenner och rosor och kanske bara lite jord.
   Just nu tränar jag lågintensivt och länge på en crosstrainer inomhus så jag blir riktigt varm och mjuk i kroppen och så kombinerar jag det med styrketräning och stretchning. Allt här hemma. Tyvärr har jag väldiga problem med en stygg hälsporre just nu som värker ända upp i benet så jag kan inte jogga än. Men det kommer….hoppas jag. Tills dess blir det mjuka promenader i lugnare fart.
   Bra där med en hund som parkerar, han vet precis hur det går till.
   kramar och ha en go dag

 • Hilde

  Vad roligt att höra att du mår bra 0ch att det går nedåt med vikten. Det känns som du absolut är på rätt väg nu, heja dig! Du kommer nog inte hem utan nått från plantskolan, ska bli kul att se vad det blir 🙂
  Kram

 • Titti

  Snygga skor , tror jag provat likadana…nu har jag glömt märket??
  Lycka till med träningen…..för mig blir det mest cykling!
  Kram Titti

 • Socker, vanilj och en skvätt grädde

  Det är kul när man känner att det händer saker med vikten. Att allt slit ger ett bra resultat, kämpa på!!
  Ha en bra lördag med trädgårdspyssel!
  Nu ska jag ut och peka till mannen var buxbomen ska plantas:))
  Kram på dig!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *