Lingon om.....

om att längta efter sommar

summer 2009
bilder Odd Mollys fb

Den här bilden är så underbar…!

Friska vindar och blå himmel, är det Kullaberg? Eller utomlands någonstans? Känslan att hälsas av  solen, kyssas av vinden och bara vara lätt och fri, barfota mot varma stenar. Sedan efter det krypa ner i någon sänka där det är lä och vindstilla och bara höra havet på avstånd, ha en picknick och få lite mera sol på näsan.

Ibland längtar jag så att jag kan känna allt det där och ett förväntansfullt pirr i kroppen. Snart.

Idag är det motsatta känslor i verkligheten, grått ute och inne och jag känner mig seg och det värker från fot till knopp. Alltså läge för en vilodag och träna ett långt skönt träningspass så jag blir mjuk i kroppen igen. Och med vilodag menar jag inget slit alltså. Inga vedhögar eller byråar ska flyttas. 😀 Eller elefanter.

Sen att jag har den skönaste fåtöljen i kommunen gör ju inte saken sämre, jag tänker bo här där jag sitter. Och kanske ladda hem en ljudbok?

2009 summerOch fortsätta drömma om det här?

Vi hörs lite senare, ha en go lördag!

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *