Lingon om.....

om att fatta läget

God förmiddag!

Här har ni en blötregnad ullfuktig smått förvirrad människa. 😀 Men det är okej ska jag säga.

Jag skrev ju för några dagar sedan att jag inte förstod och undrade om jag skulle söka svar. Svar på varför en tioårig relation plötsligt och chockartat tog slut utan större diskussioner.

Nu har jag gjort just det senaste dagarna, lite i etapper. Sökt svar och fått en del, ställt nya frågor och funderat. Funderat över livet och min del i hela teaterföreställningen, vilken roll jag spelat och visat upp av mig själv, eller snarare vem jag är och varit i det som var oss, vi.

Det gör ont att veta, och förstå. Men samtidigt känns det som det var just det jag behövde. För att gå vidare, för att bli hel igen.

Jag känner att jag skulle vilja skriva vidare, min syn på saken och lufta mig ordentligt här. Men det håller jag privat. Det jag känner starkast är nog att jag känner mig så fantastiskt missförstådd. På alla sätt och vis.

Så jag återkommer i frågan. 😀 När jag har författat en kärlekshandbok och vet svar på livets alla frågor. Herregud vad rik jag kommer att bli? Och berömd, och kommer att sitta i tevesoffan och ge råd flera dagar i veckan. Fråga dr Lingon om lööööve. 

Eller inte.

Men iallfall, var rädda om er därute,

kram!

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *