Menu
Lingon om.....

Please Jeans – snart i Malmö

Japp jag är tillbaka i ytligeheternas land. 😀

Idag hörde jag att Factory i Malmö kommer ta in lite olika modeller av Pleasejeansen. Schysst tycker jag så kan man prova live!

Mörk och ljus denim och en offwhite till att börja med.

Själv drömmer jag om mina rosa och inser att jag ska börjar jobba lite för att komma i dom. Ordentligt och kunna andas. Kanske till och med kunna äta?

Nåja, det ordnar sig.

kramar och ha en fortsatt fin dag!

No Comments

 • Att vara någons fru
  26 april, 2012 at 14:38

  Le Make har! Lite olika färger 🙂

  Reply
  • Lingon
   26 april, 2012 at 15:30

   Jamän, vad kul! Det har jag missat.
   kram

   Reply
 • Lindi Loo
  26 april, 2012 at 15:30

  Vad roligt, nu bor ju jag i Stockholm, men är ganska säker på modell och storlekar så det är alltid välkommet med fler som säljer våra nya favoriter.
  Jag gick bananas när jag var i Italien och en hel affär med Please, dessvärre hade de bara en tvätt i min favoritmodell så det bidde bara ett par i denim och ett par i beige men jag älskar dem!!!
  Ha en mysig helg, kram!

  Reply
  • Lingon
   26 april, 2012 at 15:31

   Åh vad härligt att köpa jeans i Italien. Det låter så rätt..:-D
   Kramar och trevlig helg

   Reply
 • Bettina
  26 april, 2012 at 16:47

  Bra att fler tar in byxorna 🙂 Här hos oss är det ingen som säljer dem….. och det skulle nog vara bra att pröva dem innan då de skiljer rätt mycket i samma storlek…. Har ett par svarta M, baggy upptill – rejält, men rätt tighta i benen, beställde ett par M i färgen Fango, de är jätte jättestora upptill och inte alls så tighta i benen så av dem skulle jag gärna ha en eller två storlekar mindre. Ha en fin kväll! Kramar

  Reply
  • Lingon
   26 april, 2012 at 18:44

   ja, visst skiljer de sig. Jag har några olika och än så länge är det nog L som gäller för mig.
   Fast jag längtar tills de rosa går på.
   kramar och ha en fin kväll du med!
   L

   Reply
 • Madde
  26 april, 2012 at 18:22

  jamen så trevligt! 🙂 och som kommentar till förra inlägget, du är så himla fin. Utanpå och inuti! Nu har jag semester tills på onsdag, är du i krokarna , är du såå välkommen. Storklem, och fortsatt bra torsdag.

  Reply
  • Lingon
   26 april, 2012 at 18:45

   Tack söta du! Jag hörde att du har köpt en fin tunika minsann…:-D
   Ha en jätteskön semester och vi kanske hörs. Njut i jorden och bara ha det bra!
   kramar
   <3

   Reply
 • Natascha
  26 april, 2012 at 18:59

  Jag har nog helt missat Please jeansen, men alla pratar ju om dem, så det måste vara något väldigt speciellt med dem. Är det passformen eller är dem bara supersnygga? Är lite nyfiken på vad jag har missat. Får nog kolla upp var dem säljs i Göteborg.
  Kram

  Reply
  • Lingon
   26 april, 2012 at 19:05

   Ja..hihi. Kanske är det bara en hype? Det blir ju så ibland.
   För mig som är lite större så inbillar jag mig att passformen är lite generösare, just runt lår och höfter fastän de är tajta. Något i modellen kanske? Och så är det några små detaljer med hjärtan på.
   Men det är nog bara att prova och se om det är något som du gillar.
   kramar och trevlig kväll,
   L

   Reply
 • Sahra
  26 april, 2012 at 23:03

  Skulle så gärna vilja skriva något clever och trösterikt, men jag är så tom i skallen just nu. Det är klart att du funderar och tänker och känner efter en så lång relation. Det är väl en sorts sorgeprocess du går igenom och det kommer att ta tid. Men visst är det tur att det finns sånt där härligt ytligt som kläder och inredning och smink och glamour och mingel som lockar bort en från de lite tyngre och dystrare stunderna. Det har hjälpt mig många gånger. Kram

  Reply
  • Lingon
   27 april, 2012 at 12:51

   Kram!

   Reply

Leave a Reply