Menu
Lingon om.....

om någon fortfarande söker denna…

rocka fellow silk slip top golden porcelain
Jo, jag tittar in här en snabbis innan jag glömmer. Den här finns i stl4 i Odd Mollybutiken i Stockholm, och flera andra storlekar. Om någon vill och drömmer om denna hypade blus. Tack för det Josanne! Den är ljuvlig.

No Comments

 • Maria
  21 april, 2012 at 10:34

  Är bara inne och kikar en sväng och säger hej 🙂
  Ha en fin helg och ta det lungt med shoppingen 😀
  Kram

  Reply
 • Madde
  21 april, 2012 at 10:38

  Tack för att vi, som vanligt får följa med och glädjas åt dina äventyr! Ha en fortsatt fin helg. Stugan som gäller för mig, utflytt nästa helg! Längtar lite nu även om det är sådär väder. Ganska varmt iaf och jag tycker synd om alla som bor ovanför skåne. Men så är jag också en typisk sommarmänniska. Storklem

  Reply
 • Linda G
  21 april, 2012 at 20:08

  Oh din fresterska! Är bra sugen på en grå sån………Kram!

  Reply

Leave a Reply