Lingon om.....

frukost


Godmorgon!
Vilken maratondag i går och så roligt att äntligen få träffa Hilde live. 😀 Och Annerosen och så Mimmi från Haparanda.
Oj, vad trött jag är idag. Oj, jag ska hålla föredrag på gubbmötet i eftermiddag. Oj, vad handlade det nu om?
Men det ordnar sig, jag har ju förberett lite lite.
Fotosessionen igår drog ut på tiden med sminkning och piff så vi var kvar i studion i hela tre timmar tills magarna kurrade och soffan där kändes så förrädiskt skön. Fast det gjorde ingenting för det var kul och intressant att se tjejerna bli fina och den duktiga fotografen i aktion. Jag fick kolla och pilla lite på hennes kamera dessutom och fick några bra fototips.
Jag vill inte visa några bilder på Hilde eller de andra för det ska ju bli till en tidningsartikel, så vi får väl tåla oss tills dess. Hilde, du måsta hojta när du vet datum. Expressens söndagsbilaga blir det.
Nu måste jag hasta vidare tyvärr, papper ska kopieras och lika rolig tjejdag som det var i går så kommer det bli rolig gubbdag i dag.
Ett liv med kontraster verkligen.
Kramar och ha en fin lördag!
L

No Comments

 • Hilde

  Här har du en till som är trött men glad:)
  jag ska säga till när jag vet mer om artikeln.
  Vi är på väg hemåt men ska spana lite i Västerås
  och Örebro på vägen. Ha en fin gubbdag!
  Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *