No Comments

 • Bettina

  Åh så härligt att plantera, snart snart skall jag också, men vädret här är så nyckfullt så jag väntar lite….. Och guuuuud vilka läckra röda skor 🙂 , sådana skulle gärna få flytta hit också….. Ha en fortsatt fin dag ! kramar

 • Louise Larsson

  Hej Vännen! Visst är det mysigt med blommor nu på vårkanten….Trädgårdsmässan i Älvsjö shoppades nya jordgubbsplantor………fuschia och saint paulia sticklingar. Luktärtsfrön från Rara växter. Hemskt väder ute, blötsnö på lördagen fram till kl.16. Igår var det sol så vi skola om 75 tomatplanter. några gurkor och meloner. Skönt att ha det gjort. Gillar dina nya röda skor. Nu får Blondis gå ut igen……..jätteglad kille! Blir det någon kisse för dig!!??
  Kramar!!!!!

  • Lingon

   Snö borde förbjudas nu. Eller hur? 😀 Härligt det låter med jordgubbsplantor..
   Jag har inte bestämt mig än om katt, men om det blir så tror jag att det får vara när jag går på semester och är hemma mycket. Vi får se..!
   kramar!

 • Socker, vanilj och en skvätt grädde

  Vilka fina blommor vad är det för några? Spännande att se dina projekt i jorden.
  Hoppas du haft en solig dag ute !
  Kram

 • Victoria (matplatsen)

  Underbara skor i förra inlägget!!! Satt som gjutna, lyllo dig. Mina plattfötter kan omöjligt ha nånting med klack tyvärr 🙂 så jag får snällt hasa runt i ballerinas i sommar..
  Kram och ha en fin trädgårdsdag!
  Victoria

  • Lingon

   tack! Och jag klarar inte ballerinas, då får jag ont. 😀 Tänk så olika det kan vara.
   Kramar och trevlig kväll,
   L

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *