Menu
Lingon om.....

Lite livetomteverkstad

live ska ju vara live så nu rycker jag bort filmen. 😀
kramar och gonatt,
färdig med paketen 23:11

No Comments

 • Marika
  15 april, 2012 at 21:24

  Ha ha du är för sööötttt!!!
  Kram

  Reply
 • Sanna
  16 april, 2012 at 07:02

  Du är då en söt tomtenissa. 😉 Kram

  Reply
 • ria
  16 april, 2012 at 14:28

  Åhå neeeej jag lyckades ladda bara ca 5 sekunder igår kväll med wlan-skruttet. 😀 Men det är alltså så skånska låter?<3
  Tryckte just på Finlandsflaggan och fick gotta mig åt automatiska översättningar. Jag undrar om det är lika roligt sen när jag inte är febersjuk längre: "rycker bort filmen" blir till "idiot jag video", och "pyssel + handiwork" blir "handikappade arbete". Men det att du har Odd Molly kläder som regnar på dig tycker jag låter himla bra! (Insnöad=regna med kläder).

  Reply
  • Lingon
   16 april, 2012 at 19:03

   Fniss. Det är helt galet!!
   Hahaha
   kram!

   Reply

Leave a Reply