i Köket

jag är en diskbänksromantiker…

Godmorgon!

Jag leker liksom med tanken vad det skulle stå i min dejtingprofil om jag nu kom så långt att jag skulle vilja dejta. Diskbänksromantiker med stor garderob…hmmm….

….och sen äter jag upp mina motiv och tänker på annat.

Men jag är nog lite så iallafall. Jag gillar och uppskattar de små sakerna i tillvaron, det som gör mig glad och är spontana. Inte för att allting måste vara så himla speciellt hela tiden, men att fånga de små ögonblicken av glädje i flykten. Se på tillvaron. Se på vad som är gott.
Fast diskbänksromantiker är kanske inte rätt ord. Man kan ju tolka det grovt fel kom jag på nu i skrivande stund. 😀 Så nä…Färgglad frukostälskande kvinna söker…romantisk fruktkock som har ordning på sin kiwi och alla andra frukter i trädet.
Nej, jag bara svamlar. 😀 Sorry. 😀
Idag bjuder dagen mig på lite gråmulet och kallt väder, deklarationsplanering? och så nej, jag vill inte. En stor dos av jag.vill.inte.humör, jag vill bara vara ledig idag. Göra ingenting-söndag. Sjutton vad väder påverkar en?
Men det ändrar sig nog efter frukost, jag litar på det. Jag är ju kiwidopad.
Önskar dig en fin söndag och vi hörs lite senare?
Hur många är det som kör bloppis idag förresten, jag vill inte missa någons? Odd Molly-holic i kväll 18:30 vet jag? Flera?

Kramar!

No Comments

 • Hilde

  Jag är säker på att diskbänksromantiker i en profil skulle göra susen 😀 Men om det är ordning på kiwi och annat i trädet, ja det återstår att se 😉
  Hoppas du får en mysig söndag!
  Kram

 • Linda G

  Ja herregud, hur beskriver man sig själv egentligen. Det ska väl nån annan egentligen göra! Du får be dina läsare om lite beskrivande ord:) Kram och ha en bra dag!

  • Lingon

   Jaa! Bra idé. Jag kan ha en tävling där man får skriva min kontaktannons..:-D
   OMG.
   Kramar och ha det gott,
   L

 • Anne

  Nu drabbades jag av JAG VILL INTE! Halva badrummet ligger på vardagsrumsgolvet och jag har mest lust att skita i alltihopa? Hm – nä lite frukost och sen mot Clasa 🙂
  Kram sötnos

 • Milott

  Men, Lingonet, nu skiner solen så nu har Du väl fått lite energi, både kiwi och sol, waooow!
  Ikväll ska jag lyssna på ”Los quatros”, husband i Eslöv blandad musik med bl.a. chilenska inslag. Sånt förgyller!
  Och så köpte jag luktärtor och buskkrassefröer. Det gör jag varje år. Så fina att plocka in. Tänkte på det att Du hade mycket i lila nyanser i fjor. Min trädgård går mycket i orange, vitt och rosa. Tokig blandning, men det blir fint!
  Kram
  Milottan

 • Katinka

  Haha… Det blir nog super när du ska börja dejta igen. Vi behöver fler diskbänksromantiker i vår värld helt klart. Hoppas du haft en fin söndag! Kram

  • Lingon

   Ja, den dagen när den kommer får vi se…:-D Det lär nog dröja ett tag, fniss.
   kramar och ha en fin kväll hemma nu,
   L

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *